Ravanelli Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 je li pio neko ovu dogmu? http://www.beforeafter.rs/grad/dogma-je-ono-u-sta-ne-sumnjas/
maheem Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Hoptopod jebe majke. A i Sveti onik je super
stajebrebilo Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Probao Kapuciner. Pitko, fino gorko. Mada sam malo rezervisan prema tim mutnim pivima, valjda nisam navikao. Slucajno poslato sa Tapatoka
banatjanin Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) naravno da dogmaš ima bradu, kakadu frizuru sa zabrijanim sa strane, i da im je IPA glavni proizvod... bolje ima za pivaru nije mogao da izabere. ili bolje Edited September 28, 2016 by banatjanin
Haralampije Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Šteta ako je tako. A i uzeh gajbu, sad moram da menjam za neke druge flaše :( Sent from my SM-N920C using Tapatalk ako se dobro secam ima u Unizveru
Frank Pembleton Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 naravno da dogmaš ima bradu, kakadu frizuru sa zabrijanim sa strane, i da im je IPA glavni proizvod... bolje ima za pivaru nije mogao da izabere. ili bolje A tebe sam vido na tv , malo se sijaš, ali obrijan ;-)
banatjanin Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 nije bilo šminkera da me napuderiše ...
Jean-Luc Picard Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 je li pio neko ovu dogmu? http://www.beforeafter.rs/grad/dogma-je-ono-u-sta-ne-sumnjas/ Hoptopod je meni bio OK, Svetionik sam ostavio nepopijen na stolu. Nego, ti si ono beše ljubitelj stout-a!? Anarchy-jev Sublime Chaos razvaljuje koliko je dobar.
Ravanelli Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) naravno da dogmaš ima bradu, kakadu frizuru sa zabrijanim sa strane, i da im je IPA glavni proizvod... bolje ima za pivaru nije mogao da izabere. ili bolje nije bitno kakav je hipster, dok god pravi dobro pivo Edited September 28, 2016 by Ravanelli
Ravanelli Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Hoptopod je meni bio OK, Svetionik sam ostavio nepopijen na stolu. Nego, ti si ono beše ljubitelj stout-a!? Anarchy-jev Sublime Chaos razvaljuje koliko je dobar. jesam! overim! hvala care!
Ravanelli Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ko hoce da se vrati u period kakva su piva bila pre bombardovanja neka uzme nefiltrirani jelen. Jbt, kome je palo na pamet da prodaje to?
hazard Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 nije bitno kakav je hipster, dok god pravi dobro pivo ume li da napravi dobar hefeweizen
mire Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Ko hoce da se vrati u period kakva su piva bila pre bombardovanja neka uzme nefiltrirani jelen. Jbt, kome je palo na pamet da prodaje to?uz rizik da će poznavaoci napisati štošta, meni i nije loše :D
Frank Pembleton Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Na stranu to izgled ovo-ono meni ok što je čovek prošao školu onako formalno... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts