vladavsnarod Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Kontrola kvaliteta ne znaci poboljsavanje sastojaka, vec odrzavanje levela. Nikad nece biti Mikkellera od Jelena. I naravno da se sprovode kontrole kvaliteta za svako narodsko pivo.
Аврам Гојић Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Video sam negde 'pivo sa ukusom piva', ne znam cija je BIP pivo. Iz nekog razloga ga slabo ima po Beogradu. Meni se nije svidelo, drugi kazu da nije lose. Ima i BG pivo, koga uopste nema u Beogradu, a jako volim da ga pijem.
assück Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Video sam negde 'pivo sa ukusom piva', ne znam cija je, ali je meni sasvim OK, narocito u poplavi piva sa grejpfrutom, narandzom, mekinjama, mandarinama i bezbroj drugih dodataka koji nas prosvetljuju u konzumiranju ove osnovne zivotne namirnice koju locemo da bismo se zdravo oblokali. BIP reklama. jedina valjana reklama za pivo. OK, bio je i onaj segment reklame za BG pivo gde se pominje jedan veliki beogradski klub ali to bese davno sad sam video Dabin upis. izadji iz moje glave! Edited February 26, 2015 by assück
namenski Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ima i BG pivo, koga uopste nema u Beogradu, a jako volim da ga pijem. Pre nekih 5-6 godina, dok sam bio nov u Bg i normalan, secam se BIP piva kao odlicnog, sad dal' BIP ili to Bg pivo, ne secam se, zelena etiketa cini mi se. Doduse i uslovi pijenja su bili neredovni, uglavnom pijenje posle basketa kad pijes da nadoknadis tekucinu pa ti u neku ruku i svejedno.
Indy Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Craft beer culture must die, or at least stop taking over all the pubs where I like to go.
Ryan Franco Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Probao sam banjalučki Nektar. Iznenađujuće dobar. Par judi iz okoline je iskomentarisalo da je isti kao i originalni BiP.
Cure Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 (edited) Craft beer culture must die, or at least stop taking over all the pubs where I like to go. Odlican osvrt na globalnu pomamu. Negde sam u dubini duse znao da su ljudi koji vole lose pivo zapravo novi hipsteri. Namenski se kvalifikovao za Mikkeller. Zapravo ni ta BIP reklama nije nista posebno, osim kao reakcija na tada aktuelne raznobojne buckurise. Edited February 28, 2015 by Cure
paculla Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Odlican osvrt na globalnu pomamu. Negde sam u dubini duse znao da su ljudi koji vole lose pivo zapravo novi hipsteri. uvek bilo.
ToniAdams Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 uvek bilo. leprikon sa minijaturnom konzervom
Đipalo Junuz Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Da li je neko probao tamni Budweiser Budvar? Vidim da ga ima po radnjama, konzerva 0.5 je oko 75 dinara...
Аврам Гојић Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 tipicni tamni lager, samo malo "tanak" na aromi ali to znaci da mozes da ga popijes puno.
Duci Simonovic Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Ja ga najčešće derem, najbolje pivo za te novce
Frank Pembleton Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Da li je neko probao tamni Budweiser Budvar? Vidim da ga ima po radnjama, konzerva 0.5 je oko 75 dinara...Jel po hipermarketima ili sporadično?Mada je to verovatno da imas u kući i svetlo i tamno ????
Recommended Posts