namenski Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 lav dvolitarac ima 200ml preko, ne sećam se za jelen, a i lav je mos def bolja piva Jelen, def.
assück Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 e jesu bobani. za te pare su klinci mogli da uzmu 4 konzerve uzasnog königa i da im bude uzasno. ovako ce piti nesto sto im se svidja
namenski Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ma da se njima stvarno pije pivo, uzeli bi dvolitrenjak, nego to besno i razmazeno
Milogled Bluff Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 A i najace da klinci razlikuju dobro pivo od smeca i da im je bitno sta piju. Doduse, mozda su ovi novi narastaji drugojaciji nego sto smo bili mi, ko ce ga znati
Ryan Franco Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Realno je dosta tuzno ako klinci nemaju ni za Paulaner, komada dva.
Sestre Bronte Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Jeste, kao što je tužno što se ni ovde ne proizvodi nešto što može da mu parira.
Аврам Гојић Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 jebe se tim klincima za svu tu tugu, ja da vam kažem
Milogled Bluff Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Realno je dosta tuzno ako klinci nemaju ni za Paulaner, komada dva. Mi u njinim godinama nismo imali ni za Svehater, pa sta nam je hvalilo
Ryan Franco Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 jebe se tim klincima za svu tu tugu, ja da vam kažem Nadam se da je tako.
assück Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 A i najace da klinci razlikuju dobro pivo od smeca i da im je bitno sta piju. Doduse, mozda su ovi novi narastaji drugojaciji nego sto smo bili mi, ko ce ga znati tome kanda i sluze sva ova piva i izbor koji imaju. tome i punjenju dzepova proizvodjaca, naravno. a mi starci zvucimo kao oni matorci koji su protiv ukidanja obaveznog vojnog roka. "ako sam morao ja da idem, moraju i oni"
Milogled Bluff Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 tome kanda i sluze sva ova piva i izbor koji imaju. tome i punjenju dzepova proizvodjaca, naravno. a mi starci zvucimo kao oni matorci koji su protiv ukidanja obaveznog vojnog roka. "ako sam morao ja da idem, moraju i oni" Bolje plati pivo ovih dana u Rojalu umesto sto tu mudrujes
Recommended Posts