Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

lav dvolitarac ima 200ml preko, ne sećam se za jelen, a i lav je mos def bolja piva

Jelen, def.

Posted

e jesu bobani. za te pare su klinci mogli da uzmu 4 konzerve uzasnog königa i da im bude uzasno. ovako ce piti nesto sto im se svidja  :isuse:

Posted

Ma da se njima stvarno pije pivo, uzeli bi dvolitrenjak, nego to besno i razmazeno  :fantom:

Posted

A i najace da klinci razlikuju dobro pivo od smeca i da im je bitno sta piju. Doduse, mozda su ovi novi narastaji drugojaciji nego sto smo bili mi, ko ce ga znati

Posted

Realno je dosta tuzno ako klinci nemaju ni za Paulaner, komada dva.

Posted

Jeste, kao što je tužno što se ni ovde ne proizvodi nešto što može da mu parira.

Posted

jebe se tim klincima za svu tu tugu, ja da vam kažem :lol:

Posted

Realno je dosta tuzno ako klinci nemaju ni za Paulaner, komada dva.

Mi u njinim godinama nismo imali ni za Svehater, pa sta nam je hvalilo :fantom:

Posted

jebe se tim klincima za svu tu tugu, ja da vam kažem :lol:

Nadam se da je tako.

Posted

A i najace da klinci razlikuju dobro pivo od smeca i da im je bitno sta piju. Doduse, mozda su ovi novi narastaji drugojaciji nego sto smo bili mi, ko ce ga znati

tome kanda i sluze sva ova piva i izbor koji imaju. tome i punjenju dzepova proizvodjaca, naravno. a mi starci zvucimo kao oni matorci koji su protiv ukidanja obaveznog vojnog roka. "ako sam morao ja da idem, moraju i oni"

Posted

+1

Paulaner Hell zakiva.

Posted

tome kanda i sluze sva ova piva i izbor koji imaju. tome i punjenju dzepova proizvodjaca, naravno. a mi starci zvucimo kao oni matorci koji su protiv ukidanja obaveznog vojnog roka. "ako sam morao ja da idem, moraju i oni"

Bolje plati pivo ovih dana u Rojalu umesto sto tu mudrujes

Posted

Meni su dostatni BIP i Kruger

Posted

Imade Kruger Brent u Rojalu?