July 8, 201410 yr Ne valja samo tebi, vidio sam da ga ljudi piju na mjestu gdje konkurenciju cine Crni Djordje, crno Niksicko i Guinness pa pretpostavljam da nije lose. Ja uvijek u sebe sumnjam, nisam neki pivoljubitelj; jedino što sigurno znam da mrzim Ožujsko.
July 8, 201410 yr :D Kad smo već kod piva, jer™ probao neko crno Karlovačko ili ono samo meni valja? Pa već si pitao i ja ti odgovorio da mi je super crno karlovačko, i da ga pijem na redovnoj bazi
July 8, 201410 yr A inače mi je Žuja bolja od Karlovca po ovim velikim žegama, kad može dosta da se pije, jednostavno je "lakše"
July 8, 201410 yr A od ovih iz standardne kafanske ponude, apsolutno sam oduševljem Grinbergenom. Možda je malo jače ali nekako kad ti stigne u onom putiru od čaše kul ti je da staneš na dva komada. grimbergen naj po mom ukusu kod nas, edinberg isto dobar al malo slatkastiji, važi i za crni i svetli, al moram ga okusiti točenog
July 8, 201410 yr :D Kad smo već kod piva, jer™ probao neko crno Karlovačko ili ono samo meni valja? Meni Tomislav najbolje od cro piva, Karlovačko crno nisam probao.
July 8, 201410 yr A od ovih iz standardne kafanske ponude, apsolutno sam oduševljem Grinbergenom. Možda je malo jače ali nekako kad ti stigne u onom putiru od čaše kul ti je da staneš na dva komada. +1
July 8, 201410 yr Odoh sad da stučem dva ladna Sarajevska, da ima vasić o čemu da piše :D Probao sam Sarajevsko u limenci, mnogo loše.
July 9, 201410 yr Jos jedan 1 pivski strucnjak. Хвала на комплименту. Нисам то хтео да истичем али кад већ инсистираш...