Joe D Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Jagodinsko ponovo pocelo da se puni u limenci od 0,5. Cena 56 kinti. de ima?
Roger Sanchez Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ne valja samo tebi, vidio sam da ga ljudi piju na mjestu gdje konkurenciju cine Crni Djordje, crno Niksicko i Guinness pa pretpostavljam da nije lose. Ja uvijek u sebe sumnjam, nisam neki pivoljubitelj; jedino što sigurno znam da mrzim Ožujsko.
renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 :D Kad smo već kod piva, jer™ probao neko crno Karlovačko ili ono samo meni valja? Pa već si pitao i ja ti odgovorio da mi je super crno karlovačko, i da ga pijem na redovnoj bazi
renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 A inače mi je Žuja bolja od Karlovca po ovim velikim žegama, kad može dosta da se pije, jednostavno je "lakše"
renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Odoh sad da stučem dva ladna Sarajevska, da ima vasić o čemu da piše :D
Moća Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 de ima? Dal za sada u onom diskontu njihovom pored pivare.
Duci Simonovic Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 A od ovih iz standardne kafanske ponude, apsolutno sam oduševljem Grinbergenom. Možda je malo jače ali nekako kad ti stigne u onom putiru od čaše kul ti je da staneš na dva komada. grimbergen naj po mom ukusu kod nas, edinberg isto dobar al malo slatkastiji, važi i za crni i svetli, al moram ga okusiti točenog
čekmeže Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 :D Kad smo već kod piva, jer™ probao neko crno Karlovačko ili ono samo meni valja? Meni Tomislav najbolje od cro piva, Karlovačko crno nisam probao.
Roger Sanchez Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Meni prejako. Preslatkasto. Možda sam i to već napisao.
Аврам Гојић Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 A od ovih iz standardne kafanske ponude, apsolutno sam oduševljem Grinbergenom. Možda je malo jače ali nekako kad ti stigne u onom putiru od čaše kul ti je da staneš na dva komada. +1
Sam Spade Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Odoh sad da stučem dva ladna Sarajevska, da ima vasić o čemu da piše :D Probao sam Sarajevsko u limenci, mnogo loše.
porucnik vasic Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Jos jedan 1 pivski strucnjak. Хвала на комплименту. Нисам то хтео да истичем али кад већ инсистираш...
renne Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Probao sam Sarajevsko u limenci, mnogo loše. da, kiselo jako
Recommended Posts