Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Najbolji izbor ima pab Samo pivo...

• Replies 6.5k
  • Views 567k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

deder elaboriraj, ne bilo ti zapoveđeno.

Bar/pab valjda nedavno otvoren, bio pre nedeljui dana prvi put i imaju stvarno svašta. Preko 40 i nešto piva a lik tvrdi da će imati još dosta do kraja meseca. Brewdog, Baltike, gomila Nemaca... Meni favoriti Brewdog 5 a.m. Saint i Baltika Porter...

U Martinoviću ima da se kupi nekoliko tipova Baltike (7 i 9 sigurno, Porter nisam siguran) u konzervama većim od pola litre. Nisam uzeo, tamo naletim samo kad mi je usput po Bavariju na ponudi da ima u kući jer se pokazalo da je volu gosti i ćao-zdravo.

ima na fejsu ovaj pab...zanimljivo deluje, mozda vec i sutra odem tamohttps://www.facebook.com/samopivo

• 2 weeks later...

od ovoga 20131117_120143_zps8b6d4a77.jpgi ovoga20131117_120156_zpsc2a79239.jpgkupio ovo, a inače izbor je ogroman20131117_122325_zps1da2c1a1.jpgNova prodavnica Aroma, oni su i uvoznici, može da se poruči pivo koje želite. Bulevar Zorana Đinđića 167

volim taj paulaner salvator. zao mi je sto vise ne drze das helle, odlicno pivo.

imal' neki alt?

E ima jedan, javiću ti sutra kojiSent from my GT-N7100 using Tapatalk

hannen, diebels? :drool:

Bar/pab valjda nedavno otvoren, bio pre nedeljui dana prvi put i imaju stvarno svašta. Preko 40 i nešto piva a lik tvrdi da će imati još dosta do kraja meseca. Brewdog, Baltike, gomila Nemaca... Meni favoriti Brewdog 5 a.m. Saint i Baltika Porter...
Smesna je ponuda u tom pabu.kreno da pijem ipa i posle 2 flase vise nema.ostalo je sve sranje...
imal' neki alt?
ipak nema, zeznuo sam se :(

:(

Krombacher Dark flajka 0,33 4,3%.Lepo pivo, al' dosta slabašno za tamna piva koliko se ja razumem.

Krombacher je bome lepo pivo. Meni inače više prijaju > 4,8% taman koliko sadrži njihov pils.