Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

jok, to nisam ni video..

• Replies 6.5k
  • Views 566.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Idi bre, probaj Smithwicks - ista kuca. A takodje deo Guinness familije. I probaj 2/3 Kilkenny i 1/3 Guinness ali ga (guin. na kraju) polako sipaj preko kasicice da lepo izgleda u 2 dela (samo zbog estetike), a ukus je super.a.k.a black 'n tan
Vid ga ekspert :D Probacemo. Ovaj smith vido nisam...

isproban i schneider 1, klasicniji po okusu od sedmice ali i dalje manje strejt od paulanera. tamniji, mutniji i psenicniji po okusu. cena ista, 240 din za 1/2l flajku kod u vinoteci kod djoleta baltazara. za kralja vajcena, kraljevska cena.

Dunđerski ima u Univeru, sve sa reklamnim panoom.
ima i u veru
i u maxiju

sta reci coveku koji ti iz beograda u nemacku donese six-pack lav piva :D

Ništa, samo sledeći put kad budeš dolazio u Beograd ponesi čoveku litar čuvene holštajnske šljivovice.

pa sto je najgore, holstajnska sljivovica ima sve sanse da bude bolja od srpske, ako pricamo o proseku.OT:beer_115976.jpgkakav tezak mamojebac od pivcuge. 8.2% koji se ne osecaju dok te ne omlati, nema nikakvih suvisnih secera i slasti tih nasviranih piva sa vise alkohola. perfektan weizenbock za sve pare, a nisu male - 280 kinti i ima ga samo na jednom mestu u gradu, kod djoleta baltazara http://www.baltasar.rs , uvoznik je u NS i mislim da je tamo bolja sansa da se nadje

ovoschneider-weisse-tap-6.jpg

od kad ti cepaš pivo? nešto si mi mnogo mutan

ne cepam. pijem po malo i zato biram stvarno dobro, uglavnom me rade ti nemacki vajceni i slicno. uhvati me malo sezonski ali me brzo prodje...

od ''Jelen''-a me bolucka glavarealno i definitivno

ja nemam tih problema...

ni ja, kad cirkam ''Lav''-ajebemliga zaštoinače, od Božića bataljujem vops i prelazim na žestinutreba se uzgodniti™ do letahe he..

ma da, pivo baš goji, video si iz priloženog

pa sto je najgore, holstajnska sljivovica ima sve sanse da bude bolja od srpske, ako pricamo o proseku.OT:beer_115976.jpgkakav tezak mamojebac od pivcuge. 8.2% koji se ne osecaju dok te ne omlati, nema nikakvih suvisnih secera i slasti tih nasviranih piva sa vise alkohola. perfektan weizenbock za sve pare, a nisu male - 280 kinti i ima ga samo na jednom mestu u gradu, kod djoleta baltazara http://www.baltasar.rs , uvoznik je u NS i mislim da je tamo bolja sansa da se nadje
Pomoc za neupucene :blush: , gde se nalazi ta prodavnica? Na sajtu pod "Kontakt" stoji Vojislava Ilića 100?