Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Dobro, znaci da je moj mrki pogled jutros u prodavnici bio opravdan. :DGospodji dakako. Voli te "gratis" case i solje cudo jedno.

• 3 weeks later...
  • Replies 6.5k
  • Views 566.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jel ima gde u Beogradu da se pazari Valjevsko? Probah skorije i mogu reci samo "da ne valja, ne bi bilo iz Valjeva"

Mislim da imaju prodavnicu (predstavništvo) na Banjici, u pet solitera (Crnotravska 13a).

Samo da podelim svoju tuzuTM - Zajecarsko zidarac se puni u Novom Sadu. Tugo jesenja...

Samo da podelim svoju tuzuTM - Zajecarsko zidarac se puni u Novom Sadu. Tugo jesenja...
Nisam bas siguran u to sto kazes. Jedino ako nisu nesto opasno zeznuli.Zajecarska pivara ima ogroman izvor podzemne vode koji koriste za proizvodnju piva. Cesto ga pijem i nisam bas primetio razliku u ukusu, sto bi svakako bio slucaj da ga prave od drugacije vode.Doduse ne iskljucujem mogucnost da se pivo puni i u Zajecaru i u Novom Sadu.
Nisam bas siguran u to sto kazes. Jedino ako nisu nesto opasno zeznuli.Zajecarska pivara ima ogroman izvor podzemne vode koji koriste za proizvodnju piva. Cesto ga pijem i nisam bas primetio razliku u ukusu, sto bi svakako bio slucaj da ga prave od drugacije vode.Doduse ne iskljucujem mogucnost da se pivo puni i u Zajecaru i u Novom Sadu.
I ja se iznenadio kad sam video ona sitna slova sa Po licenci...

Sinoc probah Valjevsko i nije mi se nesto dojmilo. Ostavlja mi nekakav brasnjasti ukus u ustima.

Moraću ga ponovo probati. Načuh da ga drži neki dragstor u selu Bežaniji.

kakav vam je novi BIP?

I ja se iznenadio kad sam video ona sitna slova sa Po licenci...
Upravo sam slistio 3 zidarca i kad je stigao prvi pazljivo sam procitao slova na etiketi. Tamo pise da proizvodi i puni Ujedinjene srpske pivare ili kako vec, i adresa u Zajecaru.Za niskopasterizovano zajecarsko ne garantujem da pise isto.
Upravo sam slistio 3 zidarca i kad je stigao prvi pazljivo sam procitao slova na etiketi. Tamo pise da proizvodi i puni Ujedinjene srpske pivare ili kako vec, i adresa u Zajecaru.Za niskopasterizovano zajecarsko ne garantujem da pise isto.
Moze biti da je to, posto kod mene samo to niskopasterizovano i ima da se kupi.
kakav vam je novi BIP?
Meni veoma dobar. Pio sam ga u Cacku pre jedno dva meseca. Ovde ga nisam vidjao.

Edited by Milogled Bluff

danas na repertoaru

Bohemia se pokazalo kao izuzetno pivo, prvi put sam ga pio i prijatno sam iznenađen