Jump to content

Featured Replies

Asahi u ideji 110, sa njihovom karticom 100

20250110-183911.jpg

• Replies 6.5k
  • Views 540.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

u to ime ziveli

IMG_20250111_164319.jpg

Živeli

20250111_170152.jpg

Бања Лука

IMG_20250112_182333.jpg

• 3 months later...

Cheshki Pilsner Urquell na tocenje u original kriglama ,cak su imali i ponudu sva tri tipa serviranja.Milina

sinoc probao jasmine wheat from the tap. iznenadjujuce dobra letnja kombinacija. smooth as silk happy

wuyutai jasmine tea wheat beer je puni naziv. 4.1% alc

On 12. 1. 2025. at 18:24, ultra plasticni said:

Бања Лука

IMG_20250112_182333.jpg

Jel ok ovo pivo?

Vidim kod mene se masovno prodaje...

Prodaje se jer je 60 dinara u Amanu. Salim se. Meni je ok, moze da se pije. Piva koja ne mogu da pijem su tuborg, jelen i lav. Ostalo sve volim. Od ovih obicnijih jeftinijih najbolje mi je niksicko, pa onda moze merak, zajecarsko, apatinsko, banjalucko i pomenuta baraba

Dobio sam preporuku za Lav premijum i prijatno se iznenadio

Da, i meni su rekli da je lav premijum dobar, to je onaj u sivoj ambalazi. Nisam probao, ali probacu drugog maja, posto prvog imam nekih obaveza u gradu

Годинама је Лав премијум најбоље српско пиво (од тих великих индустријских) у не баш јакој конкуренцији. Пре тога је то био Зајечар, који сам скоро пробао (из флајке) после неког времена и да ли зато што сам био жедан или не али лепо ми је легао, као пре 10+ година кад је кидао (за наше стандарде).

Pravda za Valjevsko !

Нисам фан истог иако знам неке који се куну. Ал на крају крајева све су то нијансе и ствар укуса, генерално су нам пива крш D

Ja nisam znao ni da volim pivo dok se nisam odselio iz Srbije.