Zabalujev Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) 2 minutes ago, John Coltrane said: Koje je godište Jelena? 1984, mislim. Ne dirajte mi je. 4 minutes ago, Valkyrie said: Zašto StProtić izgleda bukvalno isto kao pre 20 godina Ma gde, ostareo, nije sve u borama... A ovaj treći povezuje uticaj države na crkvu u srednjem veku i danas... Edited February 21, 2021 by Zabalujev
Valk Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Hoces broj njegovog plasticara? Fala ne treba, mi kad ne starimo spale nas na lomači, vele veštica je. 7 minutes ago, harper said: Zato sto je pre 20 godina bio podjednako celav. Muskarci umeju da se konzerviraju u tim srednjim godinama pa da naglo propadnu nakon sezdesete. Najviše primećujem da je ostario po glasu i izražavanju, zvuči dedeće iako ne izgleda tako. 1
John Coltrane Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 9 minutes ago, Zabalujev said: 1984, mislim. Ne dirajte mi je. U kom smilsu?
Zabalujev Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) 3 minutes ago, John Coltrane said: U kom smilsu? Platonskom. Šta ću, simpatična mi je i volim njene tekstove. StProtić sve kako treba za sad. Edited February 21, 2021 by Zabalujev
John Coltrane Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Protić drži predavanje, Kums u neverici.
pt 2.0 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Just now, Zabalujev said: Platonskom. Šta ću, simpatična mi je i volim njene tekstove. vodi je kući. bukvalno P I Z D I M od toga kako žena ne ume da govori. uznemirava me doslovno to kako ne može da sastavi rečenicu. pored nje olja bećković deluje kao Divine Eloquence itself. 1
Jimmy Kowalski Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 9 minutes ago, Valkyrie said: Fala ne treba, mi kad ne starimo spale nas na lomači, vele veštica je. Najviše primećujem da je ostario po glasu i izražavanju, zvuči dedeće iako ne izgleda tako. Jeste, u pravu si za glas. A mudro zbori veceras..
John Coltrane Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 “Estetika sns da spomenik Stefanu Nemanji stave na početak Nemanjine ulice, oni dalje od toga ne dobacuiu” (paragraziram)
pt 2.0 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Kasnim 10-ak minuta: Protič o spomeniku i Stefanu Nemanji
ljuttko Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Uz rizik da me spalite , Protić je čovek elokventan, brz na jeziku i dobar govornik. I pun podataka ko mačka buva, uostalom istoričar je . . . Štošta mu opraštam što o ovima sad ume da kaže na pravi način i što im se nije priklonio
ragasto Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 7 minutes ago, Fakundo Sava said: Jel Protić rojalista? Pa, onako... 2
dragance Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Jeste on sve to, ali ja mu ne opraštam zato što beše “naš”. A naspram SNSovskih govana i pickoustog je JFK lično. 1
Recommended Posts