Zabalujev Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 I mene je podsetio na Đuku, ali ovaj ume da se nasmeje. Super su mi pogledi Cvijića i zemljaka dok debeli drvi. Fale im samo beležnice. Zanimljivo mi ovo što Vuletić reče da su ga optuživali da je vređao dinastiju, tj. predsednikovu porodicu. Degenerisali smo na gosn Viću i njegove procese protiv seoskih gazda. 1948. i izjašnjavanje oko Informbiro su bili gospodski postupci.
John Coltrane Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Kakva finta Olje sa “recitatorom”, poslala ga je po burek i jogurt ovim driblingom 1
napadaj Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Zaboravio je Brigate, malo je da pomene samo Vučkovića
duda Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Za Vuletića: " udara spinove bolje nego nadal "
pt 2.0 Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Stevan je jasno poentirao u 3 izjave: 1 Novak Nedić je stajao iza Janjičara 2. Pucanje Novaka Nedića, Nenada Vučkovića, Saleta Mutavog i Belivuka u vojnoj streljani, i dokazi o njihovom prisustvu koji su uništeni pa je tužba Vojnog sindikata odbačena 3. Ubistvo za koje je trebalo da bude optužen Belivuk, pa je policajac pljuvačkom konraminirao dokaze.
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 4 minutes ago, pt 2.0 said: 1. Novak Nedić je stajao iza Janjičara aleksandar vučić a nedić je bio egzekutor, nakon što se na stadionu jna skandiralo “vučiću, pederu ne damo ti titulu” uzrok svega je patologija 1 čoveka, kavčani dolaze kasnije da bi došla i lova ekipi koja je stajala iza belivuka. malo je bilo od lokalne ekonomijetm 3
pt 2.0 Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: aleksandar vučić Znam, ali bih bila sasvim zadovoljna da maknu Novaka Nedića. Za početak. Nekim meni dragim ljudima bi to veoma olakšalo život. Da tog govnara tu više nema. Inače, JAKO me zanima: zna li se nešto o odnosu Novaka Nedića i Djuke Bizona? Edited February 14, 2021 by pt 2.0
copkillah Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Koliko Olja nume, to je tužno. Da nije bilo Dojčinovića i Cvijića, ne bismo čuli ništa smisleno večeras
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 1 minute ago, pt 2.0 said: Inače, JAKO me zanima: zna li se nešto o odnosu Novaka Nedića i Djuke Bizona? po mojim saznanjima djuka je min. 3. ešalon, dok je nedić operativac u rangu onih iz drugog kruga nema tu odnosa, ti iz đukinog ešalona stoje u stavu mirno pred nedićem, oni koji imaju interesa 1 2
Milosh76 Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Vuleticu je toliko stalo do "istine" da nije iskoristio zicer da pita cak dva istrazivacka novinara o ultrakopu, recimo. Ili je ipak samo glup.
radisa Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 1 minute ago, Milošica said: Ko pripada prvom ešalonu? Pucaj sad! Brat, Kum, Mali... 1
pt 2.0 Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Stevanu iz KRIK-a totalni respect za sve što je rekao o smrdljivom gadu i osudjenom ubici Božidaru Spasiću i o Danilu sinu i o Aci Rošavon i o silnim nestalim mladim ljudima koje su ubili kriminalci i intervjuima sa njihovim porodicama. 8
Popular Post SNARC Posted February 14, 2021 Popular Post Posted February 14, 2021 Just now, pt 2.0 said: Stevanu iz KRIK-a totalni respect za sve što je rekao o smrdljivom gadu i osudjenom ubici Božidaru Spasiću i o Danilu sinu i o Aci Rošavon i o silnim nestalim mladim ljudima koje su ubili kriminalci i intervjuima sa njihovim porodicama. Pokusavam da zamislim kako izgleda njegov dan...i kako ce doci kuci veceras..Ako vozi, kad parkira, koliko se okrece oko sebe, koliko se zamisli kad vidi siluetu da mu ide u susret ili cuje korake iza sebe, koliko ga puta dnevno roditelji zovu u strahu da li ce da se javi.. Isto vazi i za sve u Kriku, Birnu i kojim sve agencijama..Za Vuka Cvijica, Branka Cecena..sve one koji nisu na liniji sa vrhovnom zvalom. Ne znam da li bih mogao da zivim tako. Vrlo verovatno ne. 10
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 pa on je zaštićeniji od vučića, mislim dojčinović do sada su mogli par stotina puta da ga zazidaju u bnv-u pa nisu... 2
Recommended Posts