kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 ključ dosadašnjeg dela emisije je izrekao dojčinović, da je belivuka na stadion jna instalirao novak nedić aka aleksandar vučić ovo profino je patkometrija tj svi smo isti, a u stvari nismo 7
slepa živana Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 ovaj ton i da ne kažem diskurs, na prvi pogled deluje kao da si slučajno prebacio na hepi ili na pink. dojčinović je genije
SNARC Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ključ dosadašnjeg dela emisije je izrekao dojčinović, da je belivuka na stadion jna instalirao novak nedić aka aleksandar vučić ovo profino je patkometrija tj svi smo isti, a u stvari nismo Djembavi je progutao knedlu kada je Dojcinovic ovako savrseno sublimirao 15 minuta njegovog proseravanja. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 pa jbt olji je bilo dovoljno da pročita poslednje vreme, nije morao sin da je priprema
pt 2.0 Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 debeli histerik kad god ga nešto pitaju on ili urla, ili urla "a kako zvezda". pa ona tužna priča da su ih panduri napustili kad su došli u neki restoran da slave, pa upali zvezdini navijači i zapretili im da će da ih polome ako ne izađu. i još njega klepili po nozi. pa ni mene policija ne čuva kad slavim nešto u restoranu, pička ti materina ogavna. debeli budi agresiju u meni. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 debeli pokušava da u jednačinu ubaci i fkcz tj njenu kriminalnu sekciju, samo nema muda da da to dotera do kraja 2
gagilija Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 debeli debeli najeo se pepeli jbt koliko se dere, gledam sa zakasnjenjem i pokusavam da premotam na dojcinovica ili vuka....
James Marshall Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Debeli je grobarska verzija Đuke, sve nešto mrsi okolo, kao rekao bi on istinu i sasuo brzinom munje, ali zna i on zahvaljujući kome je postao nekakav faktor pa otprilike rezultat ispadne kao kad krene da kenja pa napola stisne dupe da pregrize jer se sjetio nečeg
slepa živana Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 a ova dvojica se smorili ko paprat pored pruge 6
radnik Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Debeli je odlican i dovoljno je rekao. Nije da se veci deo ne zna. 1
Milošica Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Just now, slepa živana said: a ova dvojica se smorili ko paprat pored pruge Ja zapravo mislim da im je beskrajno zanimljivo 2
msv Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) Uglješa Mrdić sa Fokusa završio u predlogu iz Skupštine Propo čovek fizički Edited February 14, 2021 by msv
SNARC Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 1 minute ago, radnik said: Debeli je odlican i dovoljno je rekao. Nije da se veci deo ne zna. More teraj ga..sa tim nastupom "Ja bih se seksao ali da mi ne udje" nije ni za nijansu bolji od onih koje ogovara. Ako je nekad nesto uspeo da izbori u UEFA za Partizan, jasno mi je kako to postigao..smorio ih je. Evo sad je slagao da Rebic nije bio sa Belivukom u lozi.
radnik Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Navijacko slepilo je zlo, skoro kao religija. Vucic poznaje Srbiju, dok je ziv... 2 1
Recommended Posts