February 14, 20214 yr Koliko galami, nadam se da su svi u studiju vakcinisani i revekcinisani, ovaj mora da pljuje 5m ukrug.
February 14, 20214 yr 2 minutes ago, radisa said: Debeli je debil, samo će sam sebe da razjebe... Upravo je priznao da je Balivuk sedeo sa njima u loži... I upravo priznaje da je država puštala navijače da divljaju.... Malo li je? pa ne može da kaže da nije sedeo sa njima kada ima snimaka belivuka u loži e @morgana advokatitm Edited February 14, 20214 yr by kud u maglu Simoviću
February 14, 20214 yr Just now, radisa said: Debeli je debil, samo će sam sebe da razjebe... Upravo je priznao da je Balivuk sedeo sa njima u loži... I upravo priznaje da je država puštala navijače da divljaju.... Malo li je? Profa se malo zanio u patkometriji a zaboravio snsmetriju, u utorak (pošto su sutrašnja izdanja otišla u štampu već) bismo mogli da u Telegrafu i Alo čitamo avanture nevaljalog mede
February 14, 20214 yr 1 minute ago, radisa said: Debeli je debil, samo će sam sebe da razjebe... Upravo je priznao da je Balivuk sedeo sa njima u loži... I upravo priznaje da je država puštala navijače da divljaju.... Malo li je? Uvodni ekspoze™ mu je bio jak, “tenk”, Ljutice Bogdana, “tabloidne izjave”, vidiš da mu Vuk i Stefan postavljaju pitanja.
February 14, 20214 yr 1 minute ago, James Marshall said: Profa se malo zanio u patkometriji a zaboravio snsmetriju, u utorak (pošto su sutrašnja izdanja otišla u štampu već) bismo mogli da u Telegrafu i Alo čitamo avanture nevaljalog mede Evo, sad samo tetki da odnese lekove... On se ne plaši Velje, a plaše ga se samo oni koji su poslovali sa njim... A zašto se predsednik plaši?
February 14, 20214 yr Nedorasla je Olja ovom razgovoru definitivno. Pa i Cvijić i Dojčinović bolje vode emisiju
February 14, 20214 yr 2 minutes ago, garmonbozia said: Nedorasla je Olja ovom razgovoru definitivno. Pa i Cvijić i Dojčinović bolje vode emisiju pa prošli put se hvalila da je sin pripremao za emisiju kada su bili gosti vujošević i onaj iz železnika
February 14, 20214 yr Za koji andrak je ova podgojena nindza kornjaca dosla u emisiju ? Da opere sebe ? Smrad.
February 14, 20214 yr 7 minutes ago, garmonbozia said: Nedorasla je Olja ovom razgovoru definitivno. Pa i Cvijić i Dojčinović bolje vode emisiju Upravo to. Vuk i Stevan postavljaju smislena pitanja, Olja kao da je pala s marsa.
February 14, 20214 yr Spektakularno ulupana 45 minuta, sve vreme pravnik govori ali ni na jedno pitanje nema odgovor osim hteli da me biju na marakani i senjaku Ova dvojica su morali više da pričaju.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk