Zabalujev Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Koliko galami, nadam se da su svi u studiju vakcinisani i revekcinisani, ovaj mora da pljuje 5m ukrug. 4
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) 2 minutes ago, radisa said: Debeli je debil, samo će sam sebe da razjebe... Upravo je priznao da je Balivuk sedeo sa njima u loži... I upravo priznaje da je država puštala navijače da divljaju.... Malo li je? pa ne može da kaže da nije sedeo sa njima kada ima snimaka belivuka u loži e @morgana advokatitm Edited February 14, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
James Marshall Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Just now, radisa said: Debeli je debil, samo će sam sebe da razjebe... Upravo je priznao da je Balivuk sedeo sa njima u loži... I upravo priznaje da je država puštala navijače da divljaju.... Malo li je? Profa se malo zanio u patkometriji a zaboravio snsmetriju, u utorak (pošto su sutrašnja izdanja otišla u štampu već) bismo mogli da u Telegrafu i Alo čitamo avanture nevaljalog mede 1
John Coltrane Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 1 minute ago, radisa said: Debeli je debil, samo će sam sebe da razjebe... Upravo je priznao da je Balivuk sedeo sa njima u loži... I upravo priznaje da je država puštala navijače da divljaju.... Malo li je? Uvodni ekspoze™ mu je bio jak, “tenk”, Ljutice Bogdana, “tabloidne izjave”, vidiš da mu Vuk i Stefan postavljaju pitanja.
radisa Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 1 minute ago, James Marshall said: Profa se malo zanio u patkometriji a zaboravio snsmetriju, u utorak (pošto su sutrašnja izdanja otišla u štampu već) bismo mogli da u Telegrafu i Alo čitamo avanture nevaljalog mede Evo, sad samo tetki da odnese lekove... On se ne plaši Velje, a plaše ga se samo oni koji su poslovali sa njim... A zašto se predsednik plaši?
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 evo i krik potvrđuje profesorovu priču
garmonbozia Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Nedorasla je Olja ovom razgovoru definitivno. Pa i Cvijić i Dojčinović bolje vode emisiju 3
radisa Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Opet vadi patku, na svako nezgodno pitanje, on odmah patku...
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 2 minutes ago, garmonbozia said: Nedorasla je Olja ovom razgovoru definitivno. Pa i Cvijić i Dojčinović bolje vode emisiju pa prošli put se hvalila da je sin pripremao za emisiju kada su bili gosti vujošević i onaj iz železnika
SNARC Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Za koji andrak je ova podgojena nindza kornjaca dosla u emisiju ? Da opere sebe ? Smrad.
MocaVukotic Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Ne mogu da gledam, sramota me od vuletica 1 4
Mark Rothko Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 7 minutes ago, garmonbozia said: Nedorasla je Olja ovom razgovoru definitivno. Pa i Cvijić i Dojčinović bolje vode emisiju Upravo to. Vuk i Stevan postavljaju smislena pitanja, Olja kao da je pala s marsa.
zoki Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Spektakularno ulupana 45 minuta, sve vreme pravnik govori ali ni na jedno pitanje nema odgovor osim hteli da me biju na marakani i senjaku Ova dvojica su morali više da pričaju.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Recommended Posts