Milosh76 Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Mozda je vreme da se otvori i ta pandorina kutija... Po obicaju, na pogresnom mestu...
msv Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 4 minutes ago, slepa živana said: ko je ovo? Profesor sa Pravnog za koga se priča da voli da se druži sa brucošima. Sada je aktuelan kao dojučerašnji potpredsenik FK Partizan. 1
Filozof manijak Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ceniš da mu je to istopolno druženje najveći greh od ovih ostalih koje je počinio?
msv Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ne, dajte veće ako ih ima. Prodaja ispita za novac ili kroz naturalnu razmenu jeste ozbiljan greh što se mene tiče... 1
slepa živana Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 ovo više ne može da se prati... taman se čovek udubi u upravljačke strukture i ustrojstvo klubova, kad ono iskrsnu orgije, izmenjena stanja svesti i sindikalna prava studenata... treba mi nzt da razumem 1 1 3
jorma shparga Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Kakva Oljina kontra Pinku. Na spodobu kod Bradicke ona dovodi jos goru kreaturu... * da ne bude zabune samo o fizickim karakterisitkama pricam, onom zlu sa pinka nema ravnog po pitanju ljudskih osobina, verovatno ga skoro nije ni bilo na ovim prostorima
duma Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: Ceniš da mu je to istopolno druženje najveći greh od ovih ostalih koje je počinio? Izbaci istopolno, pa razmisli šta si napisao. Ako je istina ovo što piše, ovo je itekako problematično, ma o kom se polu radilo. Da li ti ne misliš tako? Ne znam da li je ovo tačno i da li ima veće grehe.
Filozof manijak Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Znam šta sam napisao, zasmetalo mi je isticanje istopolnog kao neke loše stvari. Ovo ostalo jeste za osudu.
James Marshall Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Njegov problem je što ganja maloljetnike, što koristi pozicije i u klubu i na faksu da dođe do seksa a to što je istopolno je samo začin za zaguljene srbende, ali očigledno kad si dobar sa vlastima sve prolazi, ne postoji tolika zaguljenost da prejebe sklonost korupciji, saginjanju glave pred vlastima i klijentelizam 2
msv Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ni ja nisam bacao akcenat na "istopolno". Ostalo je Džejms već napisao.
April Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Lud je Vučićević što ne posećuje ppp....Sent from fav toy 1
harper lee Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Profa postao medijska zvezda. Skoro kao Tijana Ajfon, jebo te.
Recommended Posts