Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Mozda je vreme da se otvori i ta pandorina kutija... Po obicaju, na pogresnom mestu...

Posted

Ceniš da mu je to istopolno druženje najveći greh od ovih ostalih koje je počinio?

Posted

Ne, dajte veće ako ih ima. Prodaja ispita za novac ili kroz naturalnu razmenu jeste ozbiljan greh što se mene tiče...

• +1 1
Posted

ovo više ne može da se prati... taman se čovek udubi u upravljačke strukture i ustrojstvo klubova, kad ono iskrsnu orgije, izmenjena stanja svesti i sindikalna prava studenata...

treba mi nzt da razumem

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted

Kakva Oljina kontra Pinku.

Na spodobu kod Bradicke ona dovodi jos goru kreaturu...

* da ne bude zabune samo o fizickim karakterisitkama pricam, onom zlu sa pinka nema ravnog po pitanju ljudskih osobina, verovatno ga skoro nije ni bilo na ovim prostorima

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Ceniš da mu je to istopolno druženje najveći greh od ovih ostalih koje je počinio?

Izbaci istopolno, pa razmisli šta si napisao. Ako je istina ovo što piše, ovo je itekako problematično, ma o kom se polu radilo. Da li ti ne misliš tako?  

Ne znam da li je ovo tačno i da li ima veće grehe. 

Posted

Znam šta sam napisao, zasmetalo mi je isticanje istopolnog kao neke loše stvari. Ovo ostalo jeste za osudu.

Posted

Njegov problem je što ganja maloljetnike, što koristi pozicije i u klubu i na faksu da dođe do seksa a to što je istopolno je samo začin za zaguljene srbende, ali očigledno kad si dobar sa vlastima sve prolazi, ne postoji tolika zaguljenost da prejebe sklonost korupciji, saginjanju glave pred vlastima i klijentelizam

• +1 2
Posted

Ni ja nisam bacao akcenat na "istopolno". Ostalo je Džejms već napisao.

Posted

Lud je Vučićević što ne posećuje ppp....

Sent from fav toy

• +1 1
Posted

Profa postao medijska zvezda. Skoro kao Tijana Ajfon, jebo te.:D