Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Više mi vuče na feničasku crvenu

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

124585376_3381329948602797_3745576705668

3 zene i Olja,.. letece perje :D

E ovo cu da markiram

Nisam nijednu epizodu pogledala od letnje pauze, prosto nisam mogla. Bas mi je dosta svega.
Ovu bogami hocu.

Pogledaj pretposlednju..

Medijski konsultant? Nije više članica REM-a?

Gosti odredjuju kako ce biti potpisani..

Auh, agresivna verzija Ljilje S, uz primjese DJV-a.

Iz principa čuvanja želuca preskačem sve gdje se pojavljuje ova zategnuta spinerka. Rijetko iritantna pojava.

Voleo bih da sam u krivu, ali bojim se da će Žaklina T. biti od Zekićke ocenjena kao "slaba karika", i da će biti vrlo neprijatno.
Jedino ako joj samopouzdanje bude davalo što je na "domaćem terenu"...

.... Shiit has hit the fan!

Ma biće ovo vježba iz bezobrazluka i bahatosti. Kasnije će vjerovatno hajlajtsi ići na Pinku.

Neka neko javi Zaklini sta joj se sprema!

Neka neko javi Zaklini sta joj se sprema!
Zna ona dobro, i mislim da joj uopšte nije do ovog gostovanja, al jbga.

Ne bih se ja bavio nagadjanjima. Da ne zeli da ucestvuje u emisiji, odbila bi i gotovo.

Ne bih se ja bavio nagadjanjima. Da ne zeli da ucestvuje u emisiji, odbila bi i gotovo.
Pa nije baš tako.
No nebitno. Nadam se da će Olja uspeti da zauzda ovu govnarku, kad je već zvala. A i treća gošća ume da se tuče[emoji769]

Milica ce sigurno napasti Zekicku zbog brukanja REM-a oko rijalitija, sto ce i biti jedna od tema emisije.