Jumanji Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Nisam nijednu epizodu pogledala od letnje pauze, prosto nisam mogla. Bas mi je dosta svega.Ovu bogami hocu.
mraki Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Medijski konsultant? Nije više članica REM-a?
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Gosti odredjuju kako ce biti potpisani..
James Marshall Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Auh, agresivna verzija Ljilje S, uz primjese DJV-a. Iz principa čuvanja želuca preskačem sve gdje se pojavljuje ova zategnuta spinerka. Rijetko iritantna pojava.
Frank Pembleton Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Voleo bih da sam u krivu, ali bojim se da će Žaklina T. biti od Zekićke ocenjena kao "slaba karika", i da će biti vrlo neprijatno.Jedino ako joj samopouzdanje bude davalo što je na "domaćem terenu"... .... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Ma biće ovo vježba iz bezobrazluka i bahatosti. Kasnije će vjerovatno hajlajtsi ići na Pinku. 1
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Neka neko javi Zaklini sta joj se sprema!
Frank Pembleton Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Neka neko javi Zaklini sta joj se sprema!Zna ona dobro, i mislim da joj uopšte nije do ovog gostovanja, al jbga. .... Shiit has hit the fan!
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Ne bih se ja bavio nagadjanjima. Da ne zeli da ucestvuje u emisiji, odbila bi i gotovo.
Frank Pembleton Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Ne bih se ja bavio nagadjanjima. Da ne zeli da ucestvuje u emisiji, odbila bi i gotovo.Pa nije baš tako. No nebitno. Nadam se da će Olja uspeti da zauzda ovu govnarku, kad je već zvala. A i treća gošća ume da se tuče[emoji769].... Shiit has hit the fan!
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Milica ce sigurno napasti Zekicku zbog brukanja REM-a oko rijalitija, sto ce i biti jedna od tema emisije.
Recommended Posts