November 9, 20204 yr Zasto recimo Bojana Lekic ne radi ponovo intervju? Nece zena ili nema ko to da organizuje i plati. Zato Utisak funkcionise na staru slavu, sa starom koreografijom, ukljucenjima gledalaca i sl. Posto je jedini politicki tokshou na televizijama ili jedan od retkih, zato je i gledana.
November 9, 20204 yr Nije jedina, ali je u trenutnoj ponudi najbolja. Plus istorija. I to je jednačina za gledanost i bitnost.
November 9, 20204 yr ja sam prestao da gledam još dok je bio negde drugo. sada, na osnovu vašeg pisanja pomišljam da bi 1 gledanje onog hit tvita bilo, na neki način, zanimljivije kao novo iskustvo. otprilike ko jednokratno slušanje lava grigorija umesto kesića.
November 9, 20204 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158957977972630&id=791267629 Hide contents olja bećković je toliko površna, tendenciozna, ostrašćena, toliko svaku temu banalizuje i svodi na neke idiotske ekstremne dihotomije, da stvarno ne znam zašto i kome je to više relevantna politička emisija... evo, ne znam ni što ja gledam ovo jednom u sto nedelja... neophodan nam je težak reset svega, ovo ne liči više ni na šta. .... Shiit has hit the fan! Komentar Ane Martinoli je povrsan, tendeciozan i ostrascen..
November 9, 20204 yr Lajt srbljanovićizam... Mislim da ne bi sebi dozvolila njene istupe, ali to je taj hartefakt-LDP narativ "Zašto samo protiv Vučića?"
November 9, 20204 yr Ne znam za ova fejsbuk smatranja, a nešto me i ne zanima, no ovoliki hejt prema Panoviću i Tomiću ne kontam. Redovno pratim šta pričaju i pišu. Drago mi je što Panović redovno proziva građaniju za budalesanje oko nestranačke politike i ostale gluposti o novim licima itd. Tomić lepo doprinosi Vremenu posle onog višemesečnog praznog hoda. Ljilja funjara po običaju, svađa se sa nekima za koje nismo čuli ko su i par tvitova proglašava stavovima celokupne opozicione scene. Zvuči mi to nešto poznato... Olja je lepo pitala više puta za to, no dobro, uvija se i drago mi je da imamo priliku da vidimo to migoljenje. Jel se sećate pre godinu i po dana kako je Georgijevu objašnjavala kako nije ništa strašno što na njega pokreću kampanju itd? I onog njenog pogubljenog pogleda kad su joj objasnili o čemu se radi i "ne, neću, sigurno neću da pogledam"
November 9, 20204 yr Panović se lepo prodao, ima emisiju na RTV kojom haraju radikali i to je ostao jedini od ovih "honorarnih" ostale su zamenili.Pri tome država mu je uletela sa kintom preko sponzora za onaj Demostat.Služi AV-u kao značka u reveru kao "konstruktivni analitičar". .... Shiit has hit the fan!