Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Zasto recimo Bojana Lekic ne radi ponovo intervju? Nece zena ili nema ko to da organizuje i plati.

Zato Utisak funkcionise na staru slavu, sa starom koreografijom, ukljucenjima gledalaca i sl. Posto je jedini politicki tokshou na televizijama ili jedan od retkih, zato je i gledana.

Posted

Nije jedina, ali je u trenutnoj ponudi najbolja. Plus istorija.

I to je jednačina za gledanost i bitnost.

Posted

Ovo Ugrica™ sa AliExpresa, kamo su se denule šiške :ohmy:

A tek sako  :isuse:

Posted
2 hours ago, Milošica said:

Ko je napisao to?

Ne može da otvori.

Ana Martinoli

• Hvala 1
Posted

ja sam prestao da gledam još dok je bio negde drugo. sada, na osnovu vašeg pisanja pomišljam da bi 1 gledanje onog hit tvita bilo, na neki način, zanimljivije kao novo iskustvo. otprilike ko jednokratno slušanje lava grigorija umesto kesića. 

Posted
Ko je napisao to?

Ne može da otvori.
Ana Martinoli

IMG_20201109_145356.jpg

.... Shiit has hit the fan!

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Apollo Creed said:

Gledao sam emisiju u kojoj su u 15 minuta PET PUTA rekli za Vučića da je  psihopata, oni se lično iživljavaju" - alo.rs

:nobles:

Ovo nije rezedo

• +1 1
Posted

Ovo je ljubičasto.
Rezedo je ono po bolnicama

Posted

na stranu utisak nedelje, ana martinoli je etalon za kvaziintelektualnost

• +1 1
Posted
9 hours ago, Frank Pembleton said:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158957977972630&id=791267629

Hide contents

olja bećković je toliko površna, tendenciozna, ostrašćena, toliko svaku temu banalizuje i svodi na neke idiotske ekstremne dihotomije, da stvarno ne znam zašto i kome je to više relevantna politička emisija... evo, ne znam ni što ja gledam ovo jednom u sto nedelja...
neophodan nam je težak reset svega, ovo ne liči više ni na šta.

Komentar Ane Martinoli je povrsan, tendeciozan i ostrascen..

Posted

Lajt srbljanovićizam... Mislim da ne bi sebi dozvolila njene istupe, ali to je taj hartefakt-LDP narativ "Zašto samo protiv Vučića?"

Posted

Ne znam za ova fejsbuk smatranja, a nešto me i ne zanima, no ovoliki hejt prema Panoviću i Tomiću ne kontam. Redovno pratim šta pričaju i pišu. Drago mi je što Panović redovno proziva građaniju za budalesanje oko nestranačke politike i ostale gluposti o novim licima itd. Tomić lepo doprinosi Vremenu posle onog višemesečnog praznog hoda.

Ljilja funjara po običaju, svađa se sa nekima za koje nismo čuli ko su i par tvitova proglašava stavovima celokupne opozicione scene. Zvuči mi to nešto poznato... Olja je lepo pitala više puta za to, no dobro, uvija se i drago mi je da imamo priliku da vidimo to migoljenje. Jel se sećate pre godinu i po dana kako je Georgijevu objašnjavala kako nije ništa strašno što na njega pokreću kampanju itd? I onog njenog pogubljenog pogleda kad su joj objasnili o čemu se radi i "ne, neću, sigurno neću da pogledam" :D

Posted

Panović se lepo prodao, ima emisiju na RTV kojom haraju radikali i to je ostao jedini od ovih "honorarnih" ostale su zamenili.
Pri tome država mu je uletela sa kintom preko sponzora za onaj Demostat.
Služi AV-u kao značka u reveru kao "konstruktivni analitičar".

• +1 1
Posted
6 hours ago, ultra plasticni said:

Ovo nije rezedo

božule?