gospa buba Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 auu. on bash ne ume u savremene tehnologije. mozda je sad trenutak za pukovnik/pokojnik. mozda je i kasno za to.sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 sve ovo pod pretpostavkom da novinarka birna govori istinu
Jumanji Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Kon je trazio da procita njegovu poruku u stilu nisam se javio jer je poruka koju je dobilo glasila: zovemo vas iz BIRNa javite nam se, bla bbla A onda je lik iz BIRNa rekao da dr ne prica istinu, jer ne samo da je pozivan xy puta, vec je njegova koleginica poslala, pa izvadiio mob i citirao konktetnu poruku, poslatu tad i tad u toliko i toliko: mollmo vas ne slazu se podaci zarazenih i preminulih ovih do kojih smo dosli od zvanicnih, javite nam se sto pre.I tako.
gospa buba Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sve ovo pod pretpostavkom da novinarka birna govori istinu nije loshe ni da birn laze, zapleta radi
radisa Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Ne verujem, oni ne moraju da lažu, za razliku od dobrog doktora...
đorđe geprat Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 nameravao sam da po povratku iz sela odvrtim "upitnik" unazad i istrpim ludaka. no, dovoljno je ovo od sinoć. nadam se da će suzana da naloži bujoševiću suspenziju OJ i, ako se ne radi o autorkoj emisiji poput UN, prepusti ga čkonjevićki. da stvar bude gola golcata. definitivno, dovoljno je pogledati priloge pljiža, UN, kesića i 7 na 1 da bi se imao uvid u kakvim smo govnima.On i Ona u paru su nenadjebiv par terorista mozga.
aram Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 10 hours ago, vememah said: Ne zove se Olivera. Tako je, Ljudmila i Olja, po sestrama Majakovskog.
James Marshall Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Ne znam da li mi je Kon jadniji sa ovim slizavanjem s vlašću ili sa ovim ultrajadnim pokušajima da kao sačuva obraz, pa piše ove patetične statuse na Fejsbuku, prijeti tužbama ili šalje SMS-ove u žive emisije Ono, djeluje kao u crtaću kad neko pokušava da začepi sve rupe u čamcu prstima
Frank Pembleton Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Bitno da ne napusta brod koji...kada je najgore.Odlazak na GO se ne računa... .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Odlazak na GO se ne računa... .... Shiit has hit the fan! A pa kako, propao bi mu, to je od prosle godine [emoji2959]
Frank Pembleton Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Naterah se da pogledam...Sad shvatam ono što ste pisali...Mene presekao Panić sa kevom na respiratoru... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 E da zaboravih...Fino se ovaj Delić posrao po struci u KŠ.... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts