Jumanji Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Ma Olivera je uzas, uostalom uvek je takva i bila, a sad zamisljam da je u ovom stanju sizofrenije u pravim rukama. Nazalost to necemo da vidimo mislim nikad. Ovom dr Panicu svaka cast, naklon do poda!
Jumanji Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Ne zove se Olivera.Nego?Olivera Jovicevic Aha@steins misli na Olju.Ok, ja mislim na Oliveru J.
Frank Pembleton Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Nego?Olivera Jovicevic Olja. Čovek mislio na UN. .... Shiit has hit the fan!
steins Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 36 minutes ago, vememah said: Ne zove se Olivera. Stvarno? Nisam imao pojma do sada
Jumanji Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Kon uhvacen s prstima u pekmezu.[emoji3]Hehe, a jel oces tako da igras, e pa evo ti...
vememah Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 5 minutes ago, steins said: Stvarno? Nisam imao pojma do sada Lično sam malopre proverio na APR-u među suvlasnicima Produkcijske grupe Mreža, zove se Olja Bećković Višnjić.
steins Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 18 minutes ago, vememah said: Lično sam malopre proverio na APR-u među suvlasnicima Produkcijske grupe Mreža, zove se Olja Bećković Višnjić. Ja sam ceo vek kontao da se folira sa onim ne olivera nego olja fazonom.
ragasto Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Ako hoćeš da je iznerviraš, u emisiji joj se obrati sa "Olivera".
gospa buba Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Kon uhvacen s prstima u pekmezu.[emoji3]kako, zashto? za nas bez ochiju, priti pliz?sent from bubamoto
steins Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Kon uhvacen s prstima u pekmezu.[emoji3]Jašta. Naguzio ga BIRNovac najstrašnije Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 26 minutes ago, gospa buba said: kako, zashto? za nas bez ochiju, priti pliz? sent from bubamoto neki sms ovi dajte detalje za nas nestrpljive
Desmond Bojčinski Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 (edited) Onaj batica reče 1080 mrtvih samo u kovid bolnicama od početka korole? Edited July 5, 2020 by desboj
Recommended Posts