pbg12345 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 1 minute ago, Nikodije said: negledljivo postaje bilo sta gde se ova budaletina sergej pojavljuje, sreca pa vise ne gledam njegove filmove, sada mislim o njemu da je jos gori glumac nego sto sam pre mislio da i zvucis kao da je u pitanju bivsa ljubav kad je on u pitanju Link to comment
Nikodije Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) pa ranije sam umeo da mu dam sansu, recimo srpski film je odlican, tu cak nije bio los, ali to je do reditelja i scenarija, nema veze sa njim Edited June 9, 2020 by Nikodije Link to comment
villiem Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 18 hours ago, sherman said: djordje je imao sukob sa sokom? nije mi jasno na koju je foru uspeo da se zakaci sa sokom koji verovatno nije rec progovorio celu emisiju. eventualno da mu je u prolazu dobacio da uopste ne lici na vlaha Ne znades ti vlahe, sve je moguce, ako kazem da je sok problem onda je to tako, nije drugacije....sok/monitor, chuti jedan, chuti drugi, isti klinac Link to comment
zmanic Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Meni Radule deluje naj, naj, "urađeniji" u ovoj emisiji. Očekivao sam gore na osnovu vaših pisanja. Edited June 9, 2020 by zmanic Link to comment
Zabalujev Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Radule ne odustaje od "da ovi odu, a da se oni ne vrate" priče, rebrendiran iz "parazitski sistem" u suverenistu i lupa o tome kako su svi izbori zadnjih 30 godina bili pokradeni. Fino, i dalje ista budaletina, samo šalta ideologiju. A drago mi je su braća Trifunović dala svoj doprinos "svi su isti" ideologiji i apelovanju na građanstvo da su im opozicioni političari grozni. Recept za budućnost su, dakle, ulični plenumi, pa, što reče Žižek, da svi glasamo o vodovodu i kanalizaciji. Hvala lepo na praktičnoj demonstraciji kako izgledaju ta nova lica. Link to comment
zorglub Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 1 hour ago, Zabalujev said: Radule ne odustaje od "da ovi odu, a da se oni ne vrate" priče Dobro, ovoj priči ništa ne fali, e sad - ko je priča... Link to comment
Milosh76 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Fali to sto je besmislena i sto ne postoji niko ko se uklapa u mantru.Ti sto "mogu" da se uklope, nemaju 2000 glasova. Link to comment
Caligula Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 (edited) Imali smo onog Jankovica onomad, idealan. Nije se svideo vlasnicima mantre. Ali Beli na primer jeste Imamo i NDMBGD. Nisu presli cenzus u Beogradu. Edited June 10, 2020 by Caligula Link to comment
zorglub Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 17 minutes ago, Milosh76 said: Ti sto "mogu" da se uklope, nemaju 2000 glasova. To je već problem glasača. Link to comment
Milosh76 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Problem je "politicke ponude", posto normalni nece da se bave drzavom. Bas zamisljam top ekonomistu koji zaradju bar 5000e u Srbiji u nekoj banci ili drugoj stranoj firmi, da preuzme ministarstvo privrede. Ili vrhunski pravnik/advokat/Sudija kome "dobar dan" kosta kao pola plate ministra pravde da preuzme tu funkciju. Link to comment
djeneralche Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Samo sto ministri na kraju meseca, godine, politicke karijere ipak izadju sa vise nekretnina, para na racunima ... nego ti top normalni. Zanimljivo. Link to comment
zorglub Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 2 hours ago, Milosh76 said: Problem je "politicke ponude", posto normalni nece da se bave drzavom. Problem je što pored kakvih takvih opcija glasačko telo skoro bez greške poverenje daje zločincima i bašibozluku. Od reformista i Đurića do ranog Radula, Jankovića i NDBG glas radije dobijaju provereni kriminalci i psihopate. Ne kažem, možda nekome ništa ispod Bude, Isusa i Alaha nije opcija, ali to već nisu zemaljski poslovi - možda bi im trebalo javiti. Link to comment
koksy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 dobar Oljin hahaha u samom finišu Link to comment
Recommended Posts