Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

jel ovaj spava sa maskom 

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Srdja je vrlo lepo objasnio svima zasto stalno ima masku

Resetala je fino Kona, ali ovo nije intervju ipak. Kon je namazan, nece se on lako predati cak i kad ocigledno gresi

Edited by Milosh76

Ja razumem solidarisanje struke ali Kone jebo te Nestorovic vise

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

konara pokidao

:hail:

1 minute ago, Milosh76 said:

Srdja je vrlo lepo objasnio svima zasto stalno ima masku

Nisam to čula. Šta je rekao ?

4 minutes ago, dùda said:

Nisam to čula. Šta je rekao ?

u kratkim crtama, da da primer

ja kad bi trebao da biram lekara, od ovih što su se pojavljivali po javnosti oko pandemije, ja bi odabrao kona. on je tip lekara kome je zakletva koju je položio iznad svega, pa i sopstvenog ega

Konara odličan

Samo je predsednik iznad zakletve :dry:

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ja kad bi trebao da biram lekara, od ovih što su se pojavljivali po javnosti oko pandemije, ja bi odabrao kona. on je tip lekara kome je zakletva koju je položio iznad svega, pa i sopstvenog ega

ja kad porastem, ima o forumskim neprijateljima da se izražavam kao kon o nestoroviću.

:fantom:

26 minutes ago, Skyhighatrist said:

Kon kenja ko foka...

+1

Gledam ispočetka, prešao prvih pola sata, Olja ko drogirana, izgubi 20 minuta na tehničko pitanje o maskama. 

Valjda će se popraviti. 

Kakva odbrana odluke o GSP-u. :isuse:

Ima li još neko ko je skapirao da Vesić za 8 dana nije uspio da obezbjedi uslove koji su dogovorili za GSP?

Potpuno je bilo nerealno da sa 1000 vozila budu onakva ogranicenja. Ili da pola ljudi radi od kuce, a pola ide na posao, pre svega u drzavnim firmama ili da se sve ukine, a da se "pravimo da je sve normalno"

Oni su odlucili "koristite zastitnu opremu, sami ste krivi zako se zarazite"

vrlo verovatno se misli na vesaru, ako ne onda  gradski sekretar za saobraćaj

:fantom:

@keitel

Edited by kud u maglu Simoviću