Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Čeda na sebi ima milion evra [emoji3]
I u nosu par stotina
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ko je ovaj car sa zutom kravatom? :D

jesi video kako je primetio vucic na zutu kravatu, uplasio se da je bila upadljvija od njega.

jel se ceda pre ovoliko vatao za usta, ruka mu je stalno na licu, prsti po usnama.

Milenko Jovanov u onom predlogu... pa jebote. :isuse:

6 minutes ago, darling said:

jel se ceda pre ovoliko vatao za usta, ruka mu je stalno na licu, prsti po usnama.

kad laže, pa mu podsvest neda da izgovori

Ceda mera za demagogiju...

Mileno Jovanov - strasno!!!

Olja pobedila :D

Ceda je merna jedinica djubrosti

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Zaostrava se. 

1 minute ago, Milošica said:

Olja pobedila :D

Haha, da.

"Ja ne znam za takvu opoziciju "

Just now, gagilija said:

Ceda je merna jedinica djubrosti

Kao Kulon za naelektrisanje... Mnogo je tesko naci naelektrisanje  od jednog Kulona

Vucic svaki put ponavlja neke recenice...da li misli da je to vazno toliko pa za svaki slucaj da ne promakne nekom ili je i to neka gebelsovska fora?

Sta je sa ovim narukvicama kod Marcela?!

Vucic svaki put ponavlja neke recenice...da li misli da je to vazno toliko pa za svaki slucaj da ne promakne nekom ili je i to neka gebelsovska fora?

Pa to je radikalsko tipično, to rade oduvek. Dosmanlije, žuti ološ, ovoono

Sent from my GM1913 using Tapatalk

6 minutes ago, John Coltrane said:

Sta je sa ovim narukvicama kod Marcela?!

Nosi ih celu karijeru...