John Coltrane Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 9 hours ago, dùda said: tačno, ali kada takav lik reši da se proda, on neće da kaže ''evo prod'o sam se'', nego pokušava da glumi kao nekog nezavisnog intelektualca, lupeta naokolo bez smisla, te neiskusnom oku i izgleda da je flipn'o On je bio, bar meni, vrlo zanimljiv za slusanje, odmeren, elokventan, koncizan, cest gost Utiska. Sta mu se desilo ne znam, ali ja mislim da je to sve deo performansa i da ce taj pokusati da se ubaci u neku instituciju i kad SNS padne (kad god to bilo, jel). Ovim pomirljivim stavom "ja se slazem sa vama i ja sam to predlagao vec, ali mene niko ne slusa" moze "otkupiti" sebe za neki naredni period. Svakako njega se sutra niko ni nece setiti, svi ce traziti Bujosevicevu "glavu".
toceje Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Bujošević i jeste na tom mestu jer mu je glava najdostupnija, a guzicu mu je pojela bolest. Pravo ime kancera RTS-a je Nenad Lj. Stefanović i ogromna je šteta što svi govore samo o Bujketu umesto o ovom zlikovcu.
John Coltrane Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Ko su ovi ljudi ( minus Peca)? Tema 40 godina Novog vala?!
Frank Pembleton Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Tema je REM, Snježana komunikolog, ovaj u sredini valjda kandidat za člana REM, a Peca je... Peca... ... Shiit has hit the fan...
Cane Vukic Prebranac Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Tema je REM
stoka Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 5 hours ago, John Coltrane said: Ko su ovi ljudi ( minus Peca)? Tema 40 godina Novog vala?! Ovaj u sredini je u moje vreme bio asistent na Filozofskom ...
variola Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Da, Cvejic je sa Filozofskog, sada vec definitivno izabran u REM na predlog vojvodjanskih naprednjaka. Ovih dana je na Pescaniku, u Danasu i nekim jos medijima prilicno prisutan, mada pocetak price o njemu seze par godina unazad kada ga je jedan kolega optuzio za plagiranje a branio V.Vuletic (gost od pre par nedelja).
Filozof manijak Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Shiny happy people (slaže se uz narativ)
zorglub Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Should we talk about the weather? (hi, hi, hi) Should we talk about the government? (hi, hi, hi, hi)
Max Morlock Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Pošto je Losing My Religion bila sa onim popovima, cenim da je konačno It's the End of the World as We Know It [emoji106]Sent from my SM-N950F using no brains...
Recommended Posts