Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Da, nema emisije. Opozicija na Kopu.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

On 30.12.2019. at 11:40, dragance said:

Odgledah sada predloge, dodje mi da sve porazbijam oko sebe. 

Ja sam odustala od gledanja predloga jer mi bukvalno mrak padne na oči od koncentrovanog zla. 

F45325B1-0A1D-49FC-8AFE-769DE6AFAB5C.jpeg.95e03a611b22493c56e34afc21fe45cf.jpeg

Cetvorica?

OLENIK? Koji ce joj on antrak? DB govedo

mora da parira zubatoj

šta će joj samardžić? nadam se da će podsetiti na njegova pisanja u pogledima i književnim novinama.

Au brate, sad se ona juri sa zubizaretom po broju gostiju koje će da ugura u emisiju?
Ovde su minimum dva gosta višak.
Cenim da je attention whore Samardžić jedini pristao da dođe u emisiju od ovih iz apela...

... Shiit has hit the fan...

Jebale je mantije vise. Kao da gledam Agape.

Pa dobro, jebiga, ako ćemo pričati o najznačajnijoj temi u regionu u posljednjih par mjeseci/godina, mora se neko iz te institucije pozvati

Al da dodju obučeni u civilki, jer neki imaju alergiju na mantiju :fantom:

Ne  vidim u čemu je problem da popovi gostuju, trebalo bi da se obuhvate predstavnici svih strana.

Ako već nije mogla pozvati nekog od predstavnika crnogorskih vlasti, barem neko iz Apela da gostuje.

Basara npr.:fantom:

11 hours ago, Caligula said:

Cetvorica?

OLENIK? Koji ce joj on antrak? DB govedo

Da, jbt vrhunac njegove kritike vlasti je da nekog nazove slepcem. Slepac, pa slepac. Možda se javi Udruženje slepih i slabovidih da mu kaže koju reč.

Оленик и Самарџић :isuse:

dvojica iz apela su tu, olenik i samardžić.

14 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Оленик и Самарџић :isuse:

:D

ako ako 

čujem da je samarđić izjavio kako su rusi podmitili glavešine briselske i zato mlako reaguju na pokušaj okupacije crne gore. biće svega sutra uveče

А Оленик утицајан фактор, изгубио од Сергеја Трифуновића у избору за новог Сашу Јанковића.