levi Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 6 minutes ago, dragance said: Brat i mama? tata i mama
ronin Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 A lupa bre Vučević...Keva se zove Angelina...
levi Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Anđelka zovu Bata, a da li i Angelinu zovu Anđelija ili je Vučević kreten, ili oba, to ne znam
salerokada Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Pantela izdominirala u predlozima za prošlu nedelju. A kao šlag na tortu gostovala i u Šit tvitu.
slepa živana Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 23 minutes ago, levi said: Anđelka zovu Bata, a da li i Angelinu zovu Anđelija ili je Vučević kreten, ili oba, to ne znam ludilo... ne samo bata, nego čika bata
mraki Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Pa moramo nekako razlikovati batu i čika Batu
slepa živana Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 23 minutes ago, mraki said: Pa moramo nekako razlikovati batu i čika Batu čika bata i bata andra i gospođa angelina
pt 2.0 Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 2 hours ago, levi said: Anđelka zovu Bata, a da li i Angelinu zovu Anđelija ili je Vučević kreten, ili oba, to ne znam Vučević je laźovčina i kreten koji je njanjavom a nespretnom “čika Bata i (teta) Anđel..ija” pokušao da iskaže neverovatnu prisnost sa The Family i time podvuče časnost i poštenje Aleka i Andreja koje propoveda, ali ga je, avaj, govorna omaška odala i otkrila nam da on pojma nema da se Vučiću majka zove Angelina. Inače, upravo gledam Utisak i vrlo mi je vrlo simpa po stavovima ovaj Torbica. Mada, tek smo kod trećeg utiska...
pbg12345 Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 kad su vec tema, prica mi skoro angelinin i moj dobar poznanik kako mu se zalila da andjelko ne izbija iz jajinaca sa svalerkom, maltene ne dolazi u stan i ne daje svoju polovinu para za racune, pa ona muku muci sa infostanom i ostalim nametima inace, osim tog coveka, svi koji ih znaju kazu za nju da je bas zla zena (za razliku od andjelka), da je alek njoj slican i njen favorit, dok kod bate ne voli tu hedonisticku crtu koju je povukao na oca ako su lagali mene...
ToniAdams Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 11 hours ago, slepa živana said: ne razumem sad više ništa Baba i deda su brat i sestra
Recommended Posts