December 16, 20195 yr Anđelka zovu Bata, a da li i Angelinu zovu Anđelija ili je Vučević kreten, ili oba, to ne znam
December 16, 20195 yr Pantela izdominirala u predlozima za prošlu nedelju. A kao šlag na tortu gostovala i u Šit tvitu.
December 16, 20195 yr 23 minutes ago, levi said: Anđelka zovu Bata, a da li i Angelinu zovu Anđelija ili je Vučević kreten, ili oba, to ne znam ludilo... ne samo bata, nego čika bata
December 16, 20195 yr 23 minutes ago, mraki said: Pa moramo nekako razlikovati batu i čika Batu čika bata i bata andra i gospođa angelina
December 16, 20195 yr 2 hours ago, levi said: Anđelka zovu Bata, a da li i Angelinu zovu Anđelija ili je Vučević kreten, ili oba, to ne znam Vučević je laźovčina i kreten koji je njanjavom a nespretnom “čika Bata i (teta) Anđel..ija” pokušao da iskaže neverovatnu prisnost sa The Family i time podvuče časnost i poštenje Aleka i Andreja koje propoveda, ali ga je, avaj, govorna omaška odala i otkrila nam da on pojma nema da se Vučiću majka zove Angelina. Inače, upravo gledam Utisak i vrlo mi je vrlo simpa po stavovima ovaj Torbica. Mada, tek smo kod trećeg utiska...
December 16, 20195 yr kad su vec tema, prica mi skoro angelinin i moj dobar poznanik kako mu se zalila da andjelko ne izbija iz jajinaca sa svalerkom, maltene ne dolazi u stan i ne daje svoju polovinu para za racune, pa ona muku muci sa infostanom i ostalim nametima inace, osim tog coveka, svi koji ih znaju kazu za nju da je bas zla zena (za razliku od andjelka), da je alek njoj slican i njen favorit, dok kod bate ne voli tu hedonisticku crtu koju je povukao na oca ako su lagali mene...
December 17, 20195 yr 11 hours ago, slepa živana said: ne razumem sad više ništa Baba i deda su brat i sestra