Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

presekla ga redateljica na početku emisije

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

1 hour ago, nezvanova said:

ajme, kak je lip... :wub:

a i pametan. odlican je bio. mada i rediteljka je bila fenomenalna.

Ova redateljica ista Branka Katić

Odličan je redatelj™

10 hours ago, Caligula said:

+1

Dobar ovaj Vuk iako ne krivi Mileta. Najveci problem jesu oni koji razumeju situaciju a koje boli qratz da nesto preduzmu.

ti bi, pretpostavljam, preduzeo nesto, ali jebiga dedlajn?

Povedi elitu precoze!

Malo je deplasirano na forumu ocenjivati koji nik koliko doprinosi u RL ali neka, takav ti je imidz

meni delujes kao divlji anarhista koji sa molotovljevim koktelom jurisa razdrljenih grudi na bajonete, ali verovatno gresim. 

Miirna mi je savest sto se jurlsanja tice

odlicno, nastavi onda da zasipas forum koktelima.

evo, ti prvo defragmentiši Kase, po principu svako svoga zakolji subašu, pokaži kauboju kako kako se to radi:s_c:

znas li onu pesmu the lights are on, but nobody's home?

Edited by precog

11 minutes ago, precog said:

tenor.gif?itemid=15356999

:mellow:

brao

ko su čika bata i gospođa anđelija?

1 hour ago, slepa živana said:

ko su čika bata i gospođa anđelija?

Brat i mama?

Da