đorđe geprat Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 3 hours ago, Caligula said: Novak Novak pobedijo edit: sad vidim pomenut vec mislim da je moj slučaj najbolji. prezime i profesija
Frau Gabrijela Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 13 minutes ago, nezvanova said: ajme, kak je lip... lip ko džoni diiip. gledam na preskok. svi su pametni, prožimaju™ i ništa novo nema da se čuje. čekam predloge.
gsb Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Svidelo mi se ovo da ne treba uzimati "vucicev" narativ... Da vesala, to nisu prava vesala, ko god ih nosio, cak i DB i stati iza toga, iza performansa... slazem se... 96 smo Politiku, RTS gadjali jajima, Sad bi rekli to je odvratno... Mnogo smo BRE fini!
ragasto Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 3 minutes ago, Frau Gabrijela said: prožimaju™
John Coltrane Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 3 minutes ago, Frau Gabrijela said: lip ko džoni diiip. gledam na preskok. svi su pametni, prožimaju™ i ništa novo nema da se čuje. čekam predloge. Krenula je sa predlozima odmah posle uvoda. Ide predlog pa pitanje sta osecate?
Frau Gabrijela Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Krenula je sa predlozima odmah posle uvoda. Ide predlog pa pitanje sta osecate? aha, tera nas sve da gledamo. tnx.
ordi Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 olji mnogo lepše od kad je ovako skratila kosu
1n54jd3r Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 psiholog bas mrsomudi...Vuk dosta konkretniji
John Coltrane Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 3 minutes ago, ordi said: olji mnogo lepše od kad je ovako otkrila koleno
Caligula Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 2 minutes ago, John Coltrane said: +1 Dobar ovaj Vuk iako ne krivi Mileta. Najveci problem jesu oni koji razumeju situaciju a koje boli qratz da nesto preduzmu.
gagilija Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 5 hours ago, harper said: Meni su kod tih prezimena najveci hit prezimena dva viceguvernera Banke Kosova tamo negde krajem sedamdesetih - Lazhetic i Lopushina. Ne bih crknutog misa stavio na stednju u banci u kojoj je jedan viceguverner lazov a drugi lopov. na pravnom dok je vd dekana bio soskic iz politicke ekonomije 2000. godine, dolazio marko lopusina da pita da li moze da prodaje svoje knjige na fakultetu. soskic ga saslusao i rekao mu: znate, vi imate vrlo indikativno prezime
gagilija Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 trebjesanin nesto nemust veceras, neki dan sam ga gledala negde, bio dosta precizniji i konkretniji. bas se zacudih, vise sam ocekivala
Recommended Posts