Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

O da, Čedaj je neka jaka imena delio, ne sećam se više. Lajf, Hart...?

Edited by mraki

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Meni je to sa davanjem dva imena detetu teeeška prazilukovićevska snobovština. 

hiljadu cvetova, ili primerenije zovi me lonče samo nemoj da me polupaš

jednom sad poznatom sprtašu roditelji obećali kad je bio jkonmali da će on dati ime bebi. beba bila muško i on zapeo, da roditelji nisu mogli da se odupru, da se brat zove kao on

ko u vicu, kad haso pita muju što je deci dao isto ime? pa kad kažem safete pivu, stižu dva

:plz:

Jagodić Kuridža:fantom:

stojic tamburic. otac mog prijatelja.

pa vi mene samo zavlachite, ko da.ja ne znam bolje!

milic stojic, sistemi automatskog upravljanja!

sent from bubamoto

Meni je pobednik Mihailo Tarailo,lik sa kojim sam igrao basket pre nekoliko meseci.

Sada mi je žao što ga nisam pitao nešto o tome.

Edited by Milošica

Meni su kod tih prezimena najveci hit prezimena dva viceguvernera Banke Kosova tamo negde krajem sedamdesetih - Lazhetic i Lopushina. Ne bih crknutog misa stavio na stednju u banci u kojoj je jedan viceguverner lazov a drugi lopov.:laugh:

bosiljka baždar, moja učiteljica električnih merenja u "tesli" pre pola veka

Nomen est omen u oba slučaja :D

Edited by mraki

:sad:

Novak Novak pobedijo

edit: sad vidim pomenut vec

Edited by Caligula

Ivan Goran Kovačić anyone?

Sent from my SM-N950F using no brains

Sven Goran Erikson?

stranci ne važe. oni često imaju po dva imena.