duda Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Ovaj šupanovac je dobio od prezidentea izgleda neku veću lovu. Ponoš zaslužuje celu emisiju. Em zna, em se ne libi da kaže.
gagilija Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Šta to Vučić reče na engleskom [emoji50]Sent from my SM-J710F using Tapatalk
John Coltrane Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 @dùda Da l' ne trzas ti malko na Zdravka?
ordi Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 14 minutes ago, Caligula said: Nije ni dosadna btw. cita Olja PPP, evo danas zakopcana do grla
duda Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: @dùda Da l' ne trzas ti malko na Zdravka? e živ bio ne trzam ja više ni na koga Just now, mraki said: Objašnjenje Vučićeve neutralnosti Sjajno zbilja, nije moglo slikovitije
John Coltrane Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 19 minutes ago, Caligula said: Nije ni dosadna btw. cita Olja PPP, evo danas zakopcana do grla Zena: Aaaaa, zakopcala se, a kolena sevaju!!!
Tutankamon Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Ocito je da Sule ne zeli da se zameri aktuelnoj vlasti a da Ponos "cepa". Sva Sutanovceva kritika je iznudjena da bi prevario nekog da je na istoj strani sa nama...koja je prica iza toga ja ne znam, mozda je i neka taktika ali ne verujem...ljudi su kvarljiva roba i lako ih je kupiti ili barem dovoljno zaplasiti...da ga je Olja pustila samog da prica dogurao bi i do proizvodnje kaucuka u Mozambiku...samo sustinu ne bi rekao.
John Coltrane Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Pljunu ga po sred lica za kraj "ti si isao u plagijate"
Time Crisis Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 39 minutes ago, Tutankamon said: Ocito je da Sule ne zeli da se zameri aktuelnoj vlasti a da Ponos "cepa". Sva Sutanovceva kritika je iznudjena da bi prevario nekog da je na istoj strani sa nama...koja je prica iza toga ja ne znam, mozda je i neka taktika ali ne verujem...ljudi su kvarljiva roba i lako ih je kupiti ili barem dovoljno zaplasiti...da ga je Olja pustila samog da prica dogurao bi i do proizvodnje kaucuka u Mozambiku...samo sustinu ne bi rekao. Uvek je takav bio, jalovi pristojnity
Recommended Posts