November 24, 20195 yr Ovaj šupanovac je dobio od prezidentea izgleda neku veću lovu. Ponoš zaslužuje celu emisiju. Em zna, em se ne libi da kaže.
November 24, 20195 yr 14 minutes ago, Caligula said: Nije ni dosadna btw. cita Olja PPP, evo danas zakopcana do grla
November 24, 20195 yr 1 minute ago, John Coltrane said: @dùda Da l' ne trzas ti malko na Zdravka? e živ bio ne trzam ja više ni na koga Just now, mraki said: Objašnjenje Vučićeve neutralnosti Sjajno zbilja, nije moglo slikovitije
November 24, 20195 yr 19 minutes ago, Caligula said: Nije ni dosadna btw. cita Olja PPP, evo danas zakopcana do grla Zena: Aaaaa, zakopcala se, a kolena sevaju!!!
November 24, 20195 yr Ocito je da Sule ne zeli da se zameri aktuelnoj vlasti a da Ponos "cepa". Sva Sutanovceva kritika je iznudjena da bi prevario nekog da je na istoj strani sa nama...koja je prica iza toga ja ne znam, mozda je i neka taktika ali ne verujem...ljudi su kvarljiva roba i lako ih je kupiti ili barem dovoljno zaplasiti...da ga je Olja pustila samog da prica dogurao bi i do proizvodnje kaucuka u Mozambiku...samo sustinu ne bi rekao.
November 24, 20195 yr 39 minutes ago, Tutankamon said: Ocito je da Sule ne zeli da se zameri aktuelnoj vlasti a da Ponos "cepa". Sva Sutanovceva kritika je iznudjena da bi prevario nekog da je na istoj strani sa nama...koja je prica iza toga ja ne znam, mozda je i neka taktika ali ne verujem...ljudi su kvarljiva roba i lako ih je kupiti ili barem dovoljno zaplasiti...da ga je Olja pustila samog da prica dogurao bi i do proizvodnje kaucuka u Mozambiku...samo sustinu ne bi rekao. Uvek je takav bio, jalovi pristojnity