Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

15 hours ago, Frank Pembleton said:

Šutanovac sad ima neku NGO?

Može mu se, sad kad je postao globalno prepoznatljiv :sleep:

Spoiler

- Ovo nije prvi put da se na društvenim mrežama prevaranti širom sveta koriste mojim identitetom. Oni uz adekvatnu priču, da su pripadnici vojske zemalja Zapada ili pak udovci, koji se navodno nalaze na teritorijama zahvaćenim ratom, varaju lakoverne žene, koje veruju u te priče. Neke žene ucenjuju ako nasednu i pošalju svoje eksplicitne fotografije. Od nekih traže novčanu pozajmicu, koju nikad ne vrate - kaže Šutanovac i dodaje da je jedan čovek ranije i uhapšen zbog internet prevare s njegovim likom

.

Edited by pt 2.0

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

A u Olja, pa gde ih samo iskopavas?!

dosadna voditeljka, dosadan koncepat, gosti iz naftalina ili potpuno diskreditovani, puste utiske na pocetku i toeto, jos kad pocnu da se javljaju oni dramaticni glasovi koji bi sve da kazu za 15 ne minuta nego sekundi i sve bi da pitaju i voditeljka koja ih bezocno prekida sa sve licnom notom.

gledam  s mene na ustap.

Dobra emisija

Ponoš :hail:

Sad ce Sule sve to da relativizuje...nije dzabe placen

Ko se jos seca ovog mini rata Ponos-Sutanovac :yawn2:

šule govnar

Težak smrad

Ponoš iako miran čovek, teško sluša relativizacije smradine

Ponos covek profesionalac i Sule govno...

9 hours ago, bradilko said:

dosadna voditeljka, dosadan koncepat, gosti iz naftalina ili potpuno diskreditovani, puste utiske na pocetku i toeto, jos kad pocnu da se javljaju oni dramaticni glasovi koji bi sve da kazu za 15 ne minuta nego sekundi i sve bi da pitaju i voditeljka koja ih bezocno prekida sa sve licnom notom.

gledam  s mene na ustap.

Iz moje vizure sve suprotno.

Olja to i večeras dokazuje.

U ovom poslu, niko joj nije ni do kolena.

53 minutes ago, renne said:

Dobra emisija

Nije ni dosadna :heart:

btw. cita Olja PPP, evo danas zakopcana do grla :fantom:

Edited by Caligula

To je do košave

Iz moje vizure sve suprotno.
Olja to i večeras dokazuje.
U ovom poslu, niko joj nije ni do kolena.
Plus što emisija ide uživo

Sent from my SM-J710F using Tapatalk