Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

ček sad, jel ja loše pamtim ili se Basara Vučiću onomad obraćao sa "dragi Aleksandre"? a sad ga kao SNS ne zanima?

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Kad Basara ne bi bio lenj (kao sto jeste) i nastavio svoje intelektualno izdrkavanje onda bi mozda i dosao do zakljucka da se opcija koju on kao ceka nikada nece pojaviti zato sto to prosto nije moguce u situaciji u kojoj je Srbija.

Zanimljiv sa moralnog stanovista je i njegov izbor da ne zna sta radi Beba ... i kao mrzi Djilasa a Beba mu prijatelj, vucicevski dosledno

Basara ne kupuje priču oko aksioma - protiv Vučića. 

Ispravno je prozreo da je najveći uspeh današnje opozicije sakrivanje čitave ekipe bitangi pod ovaj aksiom, i to kaže jasno i glasno, koliko je to moguće. 

Sa druge strane, dovoljno je veliki i mator da ga baš zabole patka šta će čaršiji™ da bude milo ili neće.

Mislim, ako ćemo da morališemo - ne tako davno je taj isti Beba Popović bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji i rado vidjen gost kompletnog tadašnjeg političkog vrha, pa niko nije postavljao nezgodna pitanja, a nije baš da je tada bio svetac.

Lično mi je mnogo gadnije ovo šaljenje™ gospodže oko seksi afere, praćeno usiljenim smehom,  nego Basarino mazanje govnima. 

Kako emisija odmice ladno cu da pomislim da je Basara sa Bebom mastermind zlocina

Njake Basara za medalju. Pričaju o devedesetima...pa jel pominju srpske radikale ili zaobilaze

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

1 minute ago, gagilija said:

Njake Basara za medalju. Pričaju o devedesetima...pa jel pominju srpske radikale ili zaobilaze

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Ma Basar boli patka - Olja ga je dovela da kontrira ovom profesoru, koji uzgred razmišlja, kao da je bio moderator na B92 forumu. :isuse:

Još je ova gospodja izgovorila najpametniju stvar koju malo ko sme da izgovori iz opozicije - ono oko uragana. 

Da pogodim ko je ovo :lolol:

:lolol:

Ali Laza Ristovski u onom predlogu, znao sam da je blizak SNS-u i da dobija pare za projekte... ipak, ovakvo šlihtanje i to Stefanoviću je... :isuse:

Edited by mraki

Opa, Zapad gleda "četnikušu".

Basara se posrao Olji u emisiju. Istrolovao je samo tako.

Sve je bio u pravu o opoziciji. Samo što je zaboravio da se bavi vlašću.

Basara je muceni alkos koji treba nekako da finansira svoj porok i onda jbga...

Ajmo sad svi da zaboravimo kako je uskocio u odelo ambasadora na Kipru....Ili je to on radio jer eto niko drugi nije hteo?

On zivi u tim isparenjima alkoholnim koje su mu anestezirale mozak i to je to....

Kad vam ja to kao alkoholicar i neobrazovan kazem onda je sve jasno...

Kol'ko ja znam, Bass ne pije već neku godinu, bio se opasno primako smrtu.

To što uvek zvuči cirke, jebiga, teško je i da ne zvuči posle tolkih godina...

2 minutes ago, Skyhighatrist said:

Kol'ko ja znam, Bass ne pije već neku godinu, bio se opasno primako smrtu.

To što uvek zvuči cirke, jebiga, teško je i da ne zvuči posle tolkih godina...

Koliko ja znam i video sam pre jedno mesec dana:

...Ne bih smeo al ajd jednu....