Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Nadezda šamara. 

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

1 minute ago, John Coltrane said:

Nadezda šamara. 

Carica...ali ovo sa obdanistem pogodila je sustinu...

9 minutes ago, ragasto said:

Basara je u pravu za sve što je rekao; ne znam šta je to bilo u prvih par minuta pošto nisam slušao od početka, ali sve što je rekao je na mestu.

Kaze da su svi isti i generalno govori sve sto bi vucicev skolovani bot govorio u utisku nedelje.

Jeremic Djilas Solak prica, realno pijan je ili izlapeo trece nema (nije zao)

Evo priznajem, nisam citala nikad Basaru. Ja njega vezujem za isti period nekih devedesetih,

kao i Valjarevica (koji mi je bio bolji frajer pa sam njega citala).

Uvek mi je bilo zao sto nisam... nisam imala vremena... sad mi nije zao...

I pomenu Lakiranu Bubasvabu.

Edited by gsb

Basara oduran. 

Svetislav je bog. 

Jednim pojavljivanjem na TVu ce dovesti do kolektivnog pucanja aneurizme opoziciji

:hail:

Da je pijan, to sigurno:s_d:. NIje mi problem da mu pratim tok misli pošto se nadovezuje na ono što piše u kolumni mesecima - kritikuje Demokratsku stranku )sa sve otpacima) zato što se u njih uzdao, a od vlasti nema mnogo iznenađenja pošto ih, jebi ga, znamo odavno. 

Sad ide pitanje o saradnji sa Bebom Popovićem, možda tu bude nešto.

@Caligula

1 minute ago, steins said:

Svetislav je bog. 

Jednim pojavljivanjem na TVu ce dovesti do kolektivnog pucanja aneurizme opoziciji

:hail:

Sto bi reklo moje dete, kad je bilo malo: "Mama, znas ima ono dugme Ignore".

Olja: Pa sta rade?

Basara: Pa ne znam

Biro: Prete!!!!

bravo

Ono što radi Svetislav, pored očiglednog masivnog hejta prema DSu, je brutalno saopštavanje istine u oči opoziciji.

A čovek je u prvoj rečenici rekao da ga ič ne zanima SNS i da nema šta da ih komentariše. 

e: naravno da je ušljeman ko bulja :hail:

Edited by steins

svetislav je na prirodno navijen

:fantom:

Ma da, prihvatimo to s filozofskim mirom. Bullshit. Pa valjda živimo sada, ovi su bili i prošli, a ovi se SADA ponašaju sto puta gore

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

planina jedna, raskrinkavanje opozicije

17 minutes ago, John Coltrane said:

Basara oduran. 

+1

Uz Smailovicku ubedljivo najodvratnija njuska koja se pojavila u obnovljenom Utisku..

Just now, Jimmy Kowalski said:

+1

Uz Smailovicku ubedljivo najodvratnija njuska koja se pojavila u obnovljenom Utisku..

Kad slusam njega pomislim na Peru Lukovica i njegov stav prema DS posle 2012.

Nekad ih je bilo uzivanje citati/slusati, ali su odavno prsli.