Milošica Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Pogledajte šta piše na Dojčinovićevoj majici. 😁
Caligula Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Svaka cast ovim ljudima. Ali zaista, svaka cast. I Olji.
gsb Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Mene je Utisak veceras, bas potresao... Sigurno najbolji od povratka... Novinari su jako hrabri, konkretni
Caligula Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 (edited) I mene iznenadilo koliko su konkretni i u isto vreme odlucni, sva trojica. Mozda ih vozi neki istrazivacki adrenalin, sta li - kako god, najkorisniji ljudi u Srbiji trenutno (i sto rece Čečen, velike patriote) Edited September 23, 2019 by Caligula
slepa živana Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 11 hours ago, gsb said: Mene je Utisak veceras, bas potresao... Sigurno najbolji od povratka... Novinari su jako hrabri, konkretni zaista. i mene takođe. pa i svi oni koji su se javljali su zvučali prilično potreseno, naročito ona žena iz novog sada. neki udar hiperrealnosti. čak i na ona oljina pitanja, a kad to kažete, na osnovu čega... niko se nije ni mrvu uznemirio, odgovor, dokazi. za trenutak izgleda kao da ustvari jedino oni rade nešto ozbiljno u političkom smislu.
mraki Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 I Vesić to pomenuo u onoj emisiji što sam kačio na BG temu, mada nije imenovao. Bolesnici.
Caligula Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Ako ako neka im neko trese kavez. Mislio sam da takva govna postoje samo u filmovima, a ovi ladno izglasani za vodje
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 (edited) žuljalo ih je šta su pričali po pisanju tabloida, pre svih informera i srp telegrafa, hiruški može da se odredi šta najviše svrbi sns tj vučića e ne bih ni vesića isključio. opak pr radi potpuno nezavisan od stranke Edited September 23, 2019 by kud u maglu Simoviću
Caligula Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Ova trojica su pokidali. Sutra cu da odgledam ponovo do tada
Recommended Posts