Lezilebovich Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Just now, Milošica said: I ovako ljigava,opet je za klasu manje ljigava od Smajlovićke prošle nedelje. A deda objašnjava. Nisu za poredjenje, Smajlovicka je daleko vece zlo sa jacim uticajem Ova je obicna relativizatorka, prodavacica svi su isti price
InvisibleLight Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 3 minutes ago, gagilija said: nece da se bavi partikularnim licnostima, ali je kod ane brnabic koja je ana brnabic nebitno sto je predsednik vlade. a jbt Da, bravo za zapazanje
Frank Pembleton Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 3 minutes ago, John Coltrane said: Ali ovi pajseri sa odpanjenim TVom To bi trebalo organizator da im kaže kad ih zove, ako ga imaju...
garmonbozia Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Samo Čak Noris je uspeo da joj spusti slušalicu Bog humora, lepo ga spustila posle toga
Caligula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 6 minutes ago, Lezilebovich said: Ova je obicna relativizatorka, prodavacica svi su isti price kazes to kao da je nesto lose
gagilija Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 a ja sat vremena cekam na liniji, samo svira ona muzika, sve cekam da mi se javi organizator da me zabelezi i trt.
Sludge Factory Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Ali "ja ne gledam televiziju i ne pratim politiku"
duda Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 minute ago, gagilija said: a ja sat vremena cekam na liniji, samo svira ona muzika, sve cekam da mi se javi organizator da me zabelezi i trt. Ti se baš navukla
gagilija Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 hour ago, dùda said: Ti se baš navukla i jednom cu uspeti!
Recommended Posts