April 28, 20196 yr Just now, Milošica said: I ovako ljigava,opet je za klasu manje ljigava od Smajlovićke prošle nedelje. A deda objašnjava. Nisu za poredjenje, Smajlovicka je daleko vece zlo sa jacim uticajem Ova je obicna relativizatorka, prodavacica svi su isti price
April 28, 20196 yr 3 minutes ago, gagilija said: nece da se bavi partikularnim licnostima, ali je kod ane brnabic koja je ana brnabic nebitno sto je predsednik vlade. a jbt Da, bravo za zapazanje
April 28, 20196 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Ali ovi pajseri sa odpanjenim TVom To bi trebalo organizator da im kaže kad ih zove, ako ga imaju...
April 28, 20196 yr Samo Čak Noris je uspeo da joj spusti slušalicu Bog humora, lepo ga spustila posle toga
April 28, 20196 yr 6 minutes ago, Lezilebovich said: Ova je obicna relativizatorka, prodavacica svi su isti price kazes to kao da je nesto lose
April 28, 20196 yr a ja sat vremena cekam na liniji, samo svira ona muzika, sve cekam da mi se javi organizator da me zabelezi i trt.
April 28, 20196 yr 1 minute ago, gagilija said: a ja sat vremena cekam na liniji, samo svira ona muzika, sve cekam da mi se javi organizator da me zabelezi i trt. Ti se baš navukla