Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

A zasto bi ga uopste zanimalo sta ljudi misle i da li im se dopada ? 

Radis sta mislis, ponasas se kako verujes da treba..I onda na konto toga slede posledice ili nagrade. 

Kome se gadi ne izadje na proteste ili izbore..svakako ima pun Qrac pickica, na forumu i uopste, kojima svasta nesto smeta da bi izasli na proteste ili izbore ili ce glasati na neku sestu opciju koja je fina i ne psuje.

Posted

Otprilike taj rad. Serz nije politicar, nije politicki korektan, niti, bar se meni cini, ima nameru i perspektivu da se time ikada ozbiljno bavi. Tu je da pravi stetu SNSu i da kanalise nas besne kojima je pun falus svega. I zato je koristan.

Posted

Gledam naknadno, trenutak kad profesor kaže "kuropec" a Sergej diže dva prsta i upire drugom rukom pa tužaka "Rekao je kuropec"! :lolol:

bio normalan u početku, posle poludeo nego ima sreće što su ova dvojica fini i strpljivi ljudi pa ga puste. 

Posted

Inače ovaj Boban ima simpatičan podcast "Dva i po analitičara"

Posted

Vucic ce pozeleti da vrati utisak na nacionalnu frekvenciju... Maljevicka nedeljni MVP, kad vec pricamo o (bes)korisnosti...

Posted

kako je prosla maljevicka na kraju?

utisak je bio delimicno dosadnjikav, delimicno uzasan (ne znam da li neko ima slican dozivljaj, meni vucic  stalno deluje kao klovn iz it, delic sekunde pre transformacije iz osmeha u odgovarajuceg monstruma).

Posted
26 minutes ago, SNARC said:

A zasto bi ga uopste zanimalo sta ljudi misle i da li im se dopada ? 

Radis sta mislis, ponasas se kako verujes da treba..I onda na konto toga slede posledice ili nagrade. 

Kome se gadi ne izadje na proteste ili izbore..svakako ima pun Qrac pickica, na forumu i uopste, kojima svasta nesto smeta da bi izasli na proteste ili izbore ili ce glasati na neku sestu opciju koja je fina i ne psuje.

22 minutes ago, goofs said:

Otprilike taj rad. Serz nije politicar, nije politicki korektan, niti, bar se meni cini, ima nameru i perspektivu da se time ikada ozbiljno bavi. Tu je da pravi stetu SNSu i da kanalise nas besne kojima je pun falus svega. I zato je koristan.

Dogovorite se da li "nije političar" ili treba da za njega glasa "pun qrac pičkica".

Ako je ovo prvo, aferim, neka se goni u tri pizde materine. Srećno mu bilo na Tviteru u obračunima sa DJV, feministkinjama, sirijskim migrantima, i ostalim Mađarima.

Ako je ovo drugo, onda mora da shvati da ne može da bude samoljubiva budalesina kakva se Snarcu sviđa jer će za svaka tri glasača koje privuče tim bahaćenjem po dvojicu odbiti. Taj hendikep možeš sebi da dozvoliš ako si uticajni tviteraš. Ali ako si političar u Vučićevo opoziciji, apsolutno ne možeš.

Posted

Dobro i..nece nikad biti predsednik ? 

I sta sad ? Nece ponedeljak da osvane ? Nece leto da dodje ? 

Sta ce konkretno da se desi ?

Posted
1 minute ago, SNARC said:

Nece ponedeljak da osvane ? Nece leto da dodje ? 

Sta ce konkretno da se desi ?

Jos jedno leto ce da prodje...

Eto to...

Leto prodje, ponedeljak nikad!

Posted
30 minutes ago, Valkyrie said:

Gledam naknadno, trenutak kad profesor kaže "kuropec" a Sergej diže dva prsta i upire drugom rukom pa tužaka "Rekao je kuropec"! :lolol:

bio normalan u početku, posle poludeo nego ima sreće što su ova dvojica fini i strpljivi ljudi pa ga puste. 

Glagol je u pitanju, kurobecati se. Moja pokojna baba ga je koristila, nije bila iz Srema kao taj profesor nego iz Banata, ne znam tačno odakle je izraz.

Posted

Nisam onda dobro čula jer znam šta je kurobecanje. Svejedno mi smešna tužibaba. 

Sad se trujem predlozima, ovo je stvarno toksično ovako na gomili, dobijam tahikardiju i kontrakcije odjednom.

Posted

Čitaj, međede, pišem da ZNAM za glagol.

Posted
2 hours ago, InvisibleLight said:

Odakle maljevic ovolke sise, cudno mi, tanka je

Pusti, dobro je ...