Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Malo je ovo neverovatna priča sa SUBNOR-om...Još ako je ovaj Hamlet stvarno član...Mila majko...:blink:

Posted
1 hour ago, levi said:

pa dobro, to kad bi im neko drugi određivao šta će da rade i kako da se zovu

ali jedna od tekovina nob je i to da neće da rade kako im drugi naređuju :sleep:

ako hoće da zadrže staro ime  da bi pokazali kontinuitet sa starim udruženjem, iako nema više boraca među živima,  to je ok, ne vidim problem

Ma ni ja ne vidim problem, meni je groteskno njima nije, neka se nazovu i Savez Udruženja Boraca  Kosovse Bitke (SUBKOB) ako ih to zabavlja. Samo je smešno.

Posted (edited)

e kakva glupost. to znači da bi teoretski mogao i ja da budem član subnora pošto mi je otac bio partizan. sprdanje sa borcima nob-a. 

ja sam znao svojevremeno nekoliko članova subnora koji su imali 45. desetak godina kojih sam se iskreno gadio ali ovo je besčašće viši nivo.

ali danas su došla takva vremena. i to ima svoju svrhu..

Edited by bradilko
Posted
Just now, bradilko said:

e kakva glupost. to znači da bi teoretski mogao i ja da budem član subnora pošto mi je otac bio partizan. sprdanje sa borcima nob-a. 

ja sam znao svojevremeno nekoliko članova subnora koji su imali 45. desetak godina kojih sam se iskreno gadio ali ovo je besčašće viši nivo.

ali danas su došla takva vremena. i to ima svoju svrhu..

pa ne, otkud ti to da je otac partizan uslov

ocigledno moze ko hoce

meni je sasvim ok "negovanje tradicija NOB" ali ovo je sprdacina

Posted
Just now, pbg12345 said:

pa ne, otkud ti to da je otac partizan uslov

ocigledno moze ko hoce

meni je sasvim ok "negovanje tradicija NOB" ali ovo je sprdacina

pa kaže mogu i članovi porodice.

negovanje tradicija nob-a? pa tako treba onda  i da se nazove

Posted
1 minute ago, bradilko said:

pa kaže mogu i članovi porodice.

negovanje tradicija nob-a? pa tako treba onda  i da se nazove

i postovalaca, to moze biti svako

sa boldovanim se slazem

Posted

Ima smisla promeniti ime kada boraca vise ne bude. U mom lokalnom SUBNOR-u ih ima još dosta a borac je i predsednik   

Posted
59 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ima smisla promeniti ime kada boraca vise ne bude. U mom lokalnom SUBNOR-u ih ima još dosta a borac je i predsednik   

Pa koliko je tih sa 92+ godina? Ako je neko imao 18g 1945.g. danas ima 92 (ili 96 ako je "spomeničar") Svaka čast što ih ima još "dosta". No sve jedno šta će tu onda neborci?

Da li se možda dobijaju neki novci iz budžeta za "aktivnosti" proslave, promocije itd? ili neke druge privilegije koje "država" voli da deli jer joj se eto može?

Pretpostavljam da tih "boraca" neće više biti za desetak godina ali ko zna.

Posted

tih boraca valjda ima ukupno JEDANAEST.  i dobro, ok i rodbina i postovaoci i sve, ali bas dusan cukic zapao da bude predsednik. nego je to bilo deder me negde udenite, funkcijica vajdica

Posted
2 hours ago, Hamlet Strašni said:

Just now, gagilija said:

tih boraca valjda ima ukupno JEDANAEST.  i dobro, ok i rodbina i postovaoci i sve, ali bas dusan cukic zapao da bude predsednik. nego je to bilo deder me negde udenite, funkcijica vajdica

jedini logican odgovor je da hamlet zivi u starackom domu, gde je velika koncetracija ove jedanaestorice :fantom:

Posted

Ahahahahah 

Ahahahahahaha

Subnor podržava Vučića, gasi net, ukidaj Nadrealiste, penzioniši Monti Pajton, čupaj kablove, nema smisla više dalje bilo šta komentarisati

Posted

Odgledao emisiju konačno, samo da kažem da ko ima bilo kakvu primedbu za ovakvu emisiju u ovoj i ovakvoj Srbiji je zreo za psihijatriju. Da se udaramo u guzicu a) što ovako nešto uopšte postoji b) što se ovako nešto pojavilo kada SVA medijska tela prelaze pod krilo AV-a. Kada kažem ovako nešto mislim na kulturnu, civlizovanu, objektivnu emisiju koja to neće biti u smislu gostiju samo zato što pičketine iz vlasti neće smeti da dođu pa ni da nekog pošalju jer će svako biti razvaljen u verbalnim duelima.

Posted

A ne, ne kapiras, emisija je bas sranje. Ono, Olja novinar pa jebote :fantom: senzacionalizam, otac joj Matija ej

Posted
12 minutes ago, gagilija said:

8 minutes ago, James Marshall said:

Ahahahahah 

Ahahahahahaha

Subnor podržava Vučića, gasi net, ukidaj Nadrealiste, penzioniši Monti Pajton, čupaj kablove, nema smisla više dalje bilo šta komentarisati

pa sta se cudite, otud je i krenula sva ova prica o subnoru

u prvom utisku, onaj cica njihov se zahvaljuje predsedniku