Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

ma dobro, nije ni meni ocigledno prevelik problem, da jeste, jbg jednostavno ne bih gledao :D

otkud znam , meni je zaniljive slusati goste dok ih ob propitkuje, nego random likove gde se jos deo uzbudi pa ne mogu sastaviti recenicu, deo zbog tehnickih problema ne mozes cuti, deo ima "misiju"

kapiram da je to zaovstavstina nekog proslog vremena i eto kao da i gledaoci direktno glasaju, kad se vec jel bira utisak nedelje (mada ni sam izbor utiska ne vidim kao glavni smisao emisije, vec razgovor gostiju o aktuelnim temama)

moze npr da se glasa telefonom, izaberes na brojcaniku predlog i na kraju pozovu onog ko je prvi glasao za pobednicki predlog, da se eto cuje taj jedan gledaoc, cisto forme radi

za mene licno u ovom formatu, previse vremena uzimaju "nebojse iz beograda"

Posted
7 minutes ago, pbg12345 said:

ma dobro, nije ni meni ocigledno prevelik problem, da jeste, jbg jednostavno ne bih gledao :D

otkud znam , meni je zaniljive slusati goste dok ih ob propitkuje, nego random likove gde se jos deo uzbudi pa ne mogu sastaviti recenicu, deo zbog tehnickih problema ne mozes cuti, deo ima "misiju"

kapiram da je to zaovstavstina nekog proslog vremena i eto kao da i gledaoci direktno glasaju, kad se vec jel bira utisak nedelje (mada ni sam izbor utiska ne vidim kao glavni smisao emisije, vec razgovor gostiju o aktuelnim temama)

moze npr da se glasa telefonom, izaberes na brojcaniku predlog i na kraju pozovu onog ko je prvi glasao za pobednicki predlog, da se eto cuje taj jedan gledaoc, cisto forme radi

za mene licno u ovom formatu, previse vremena uzimaju "nebojse iz beograda"

Ma, to je radijska forma koja je u vreme kad je Olja pokrenula Utisak, pocetkom devedesetih, bila karakteristicna i za male televizije pa je tako ostalo. Naravno da taj segment remeti ritam emisije, skracuje vreme gostima i sve to sto si naveo ali je, eto, ostalo kao kuriozitet i mislim da ga treba zadrzati. Ta programska "zrtva" inace perfektno opisuje stanje nacije, bolje nego ne znam kakve goste da dovede u emisiju. Da nije bilo toga ne bi bilo, na primer, ni skeca sa "Nebojsom iz Beograda".

Posted

Ukljucenje gledalaca mi je svakako zastitni znak UN i ne bih volela nikako da ga ukinu. Traje relativno kratko, ne gusi previse iako se vecina ne snalazi kada dobije mogucnost javno da sroci sta ima da kaze, naravno do vrlo recitih i konkretnih. Javio se i jedan bot bese, al utece brzo, nije obrazlizio sta je to drekavac objasnio, bese da je Djiki lopov... kukavica.

No, u to ime da se podsetimo i Nebojse iz Beograda

Posted

ministar unutrasnjih poslova i potpredsednik vlade srbije! :D :isuse: :frust:

i onda mi komentarisemo i nesto se kao iscudjavamo ovoj sitnoj boraniji na opstinskom nivou sto "pada u nesvest" i slicno

toliko godina zivimo u potpuno poremecenom drustvu da smo vremenom oguglali na  razne svinjarije koje nam priredjuju

nekad uopste ne vidim kako da postavimo neke bazicne stvari na mesto i ko, odnosno sta bi bio autoritet koji bi to izneo

postojece elite, pogotovo polticke to niti su u stanju, niti imaju volje za tako necim

Posted

Ja sam član SUBNOR-a. To je odavno postalo udruženje boraca, članova porodice i poštovalava

Posted

Ja odbio članstvo, znam mnogo mlađih, aktivnih članova.

Posted
22 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam član SUBNOR-a. To je odavno postalo udruženje boraca, članova porodice i poštovalava

Pa onda promenite ime u SUBČPPNOR i sve je u redu, osim što nema boraca.

Posted

što bi menjali ime?

Subnor je u teoriji odlična stvar, u vreme rehabilitacije zločinaca i poražene strane iz 2. sv rata, treba da postoji organizacija koja bi se bavila nasleđem pobedničke strane. kad bi se bavili time, a ne ratovima 90-tih i režimom 2000-tih

Posted
1 minute ago, levi said:

što bi menjali ime?

Subnor je u teoriji odlična stvar, u vreme rehabilitacije zločinaca i poražene strane iz 2. sv rata, treba da postoji organizacija koja bi se bavila nasleđem pobedničke strane. kad bi se bavili time, a ne ratovima 90-tih i režimom 2000-tih

Sve je to u redu osim što ne može biti udruženje boraca ako nema boraca. Neka budu udruženje poštovalaca NOR-a, ili kako kod drugačije, pa neka se bave nasleđem. Ili neka izbace NOR iz imena pa su onda udruženje veterana svih mogućih ratova i opet ok.

Posted

pa dobro, to kad bi im neko drugi određivao šta će da rade i kako da se zovu

ali jedna od tekovina nob je i to da neće da rade kako im drugi naređuju :sleep:

ako hoće da zadrže staro ime  da bi pokazali kontinuitet sa starim udruženjem, iako nema više boraca među živima,  to je ok, ne vidim problem

Posted

problem je samo sto je taj subnor vazda sluzio za neku muljacinu

tek je ovo "spajanje" sa ucesnicima ovih ratova suludo

zanimljivo je videti da ima forumasa koji se aktivno zalazu za prava boraca 90tih 

inace je nekad 28godiste bilo granicno da se prizna status partizana i shodno tome ostvare odredjene boracke nadoknade

pa je bio veliki broj onih rodjenih 29te koji su "postarali" godinu dana :)

Posted
1 hour ago, Hamlet Strašni said:

I nije te sramota?

😜 

Posted
1 hour ago, Hamlet Strašni said:

A bolje i to nego da si jos uvek pionir.:D