April 7, 20196 yr au, posto pink ne gledam nikad, tek sad vidim ove sarape, djv, krloe i ostalu gamad u toj nekoj emisijitm . sta je ovo majkutijbm, gledaju neki snimak iz skupstine grada, sarapa kaze na nekog lika iz sundjer bobove stranke "pogledajte kretena" Ako sva ova govna ne budu barem prevrtala po kontejnerima za koricu hleba, ako vec nece trunuti po zatvorima kada jednom padne ova vlast, onda srbi treba svi kolektivno da se poubijaju od sramote. Mislim, treba i ovako, kada im je diktator postao lik kome je jedini skil u zivotu lizanje dupeta.
April 7, 20196 yr u juri krvavo radi posten svet, i od tog posla posteno zivi. ne treba ga mesati sa ovim oblicima zivota.
April 7, 20196 yr Imena predloga i dalje nemaju veze sa predlozima. Inace prijatan dejavu... Fale ovakve emisije.
April 7, 20196 yr Upravo, uvek ubode u centar sa imenima predloga. Šta mislite, imaju li SNS botovi nalog da masovno zovu sad i uključe se u emisiju? Edited April 7, 20196 yr by mraki
April 7, 20196 yr Maljevićka opet prosipa pamet po tviterima Od nje mi se želudac okrene.A Boškić je kralj Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
April 7, 20196 yr Meni je utisak koliko su vremenom utisci izbledeli i nemaju jačinu. Svaki dan, ceo dan, godinama slušamo otrove, toliko smo navikli na ovu toksičnu attmosferu, da mi npr. bolesnik Vučić koji neće da odgovori na pitanje novinara ne proizvodi nikakav utisak. Ovi utisci su svakodnevica, a ne, kao nekada, većinom incidenti. Ali drago mi je da se vratila. Gledam tv posle mnogo vremena.
April 7, 20196 yr Opa, iskočio Boškić iz ležišta... Evo parada... Edited April 7, 20196 yr by Frank Pembleton
April 7, 20196 yr Just now, steins said: Od nje mi se želudac okrene.A Boškić je kralj Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ovo nazivanje stvari pravim imenom je carsko