morgana Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) Meni ne smeta, ovo je najaktuelnija a realno neobradjena tema. Ne mogu Minjinu emisiju i apsolutno pristrasan izbor gostiju da racunam u novinarsku obradu. Ide mi na nerve samo ova novinarska solidarnost prema RTSu. Nasilja nije bilo, pa mu ovo dodje kao po svaku cijenu odbrana ljekara kolege koji je uzimao mito i operisao pijan. Edited April 7, 2019 by morgana
mraki Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 6 minutes ago, svashtabezneshto said: tviteru se ne sviđa meni prija I meni sasvim ok. U medjuvremenu All talents... ima muzikanata, glumaca, svega... https://ibb.co/k9bjTFf
Frank Pembleton Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Boškić prilično fokusiran... Ne pokušava da izađe iz uloge. Verovatno bi ga neko ko bi došao ciljano dobro sasekao, ovako gura svoje uspešno...
svashtabezneshto Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Just now, mraki said: I meni sasvim ok. U medjuvremenu All talents... ima muzikanata, glumaca, svega... https://ibb.co/k9bjTFf ko je ovaj desno? biković, dačić i?
jms_uk Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 9 minutes ago, mraki said: I meni sasvim ok. U medjuvremenu All talents... ima muzikanata, glumaca, svega... https://ibb.co/k9bjTFf Je li ovo dole desno ogroman [komp] miš kao deo scenografije?
svashtabezneshto Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 da, komp i mi., treći gost kod verice bradić se zove ivan radovanović, gugl kaže da je kolumnista.
Tsai Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Jebote... Meni se bas bas slosilo od ovog sa pinka i studio b, nisam znao da bas ovako izgleda sve to
mraki Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) @jms_ukI tastatura iza Predlozi Edited April 7, 2019 by mraki
Jumanji Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Ovog vecitog zamenika kad cujem, pa jaoooo, a tek 4ti predlog
pt 2.0 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) 5 minutes ago, Tsai said: Jebote... Meni se bas bas slosilo od ovog sa pinka i studio b, nisam znao da bas ovako izgleda sve to Isti utisak. Jebotebog koje je ono ludilo... Inače je tema odlična i skroz aktuelna. Ko da je mene pitala šta će da obrađuje. Samo je sad očito da je Bujošević onaj kolega koji ju je pedalirao, a takođe i neki SNS ministar. Bilo bi uzbudljvije tako, ali avaj. Edit. Ali utisci zakivaju. Edited April 7, 2019 by pt 2.0
John Coltrane Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 4 minutes ago, Tsai said: Jebote... Meni se bas bas slosilo od ovog sa pinka i studio b, nisam znao da bas ovako izgleda sve to +1 Ta govna sam iskljucio pre 15 godina. Jezivo
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) 7 minutes ago, svashtabezneshto said: treći gost kod verice bradić se zove ivan radovanović, gugl kaže da je kolumnista. bivši muž olivere zekić, canetov pajtos... e pajtos možda nije prava reč, više je korisnik cantovih fondova a da, bio je i pokretač dnevnog lista borba. ono sa čedom, izašlo par brojeva Edited April 7, 2019 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts