Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

jbt. izgleda ste svi propustili njen uvod

:dry:

@Caligula

eno ti gore yt link

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Just now, kud u maglu Simoviću said:

jbt. izgleda ste svi propustili njen uvod

:dry:

U pravu si 100%, niko ne sluša, samo kenjamo.

Prvih 19 minuta odlično

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Deset minuta, već mi je dosta.

Da li je Boškić fašista, naravno da nije, on je samo čovek kome je stalo do svoje zemlje, nacionalista, a nacionalizam je patritizam, dakle ljubav prema domovini, pardon otadžbini. A fašizam nije srpski nacionalizam, Ljotić je iz Slovenije krenuo...

Marš bre. Jebale vas porodične vrednosti.

+1

bummer

Nema šta to je to...

tviteru se ne sviđa

meni prija

tviteru se ne sviđa
meni prija
+1
23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:fantom:

Gledaću posle, kontam da će  brzo da bace na yt jer znaju da im je reach skrnav i ovako..

Tnx, svakako.

Edit: u maniru ppproseravanja očekujem tonu stupidnih primjedbi - ne valja to to i to, loš gost, gde ti ženo oblačiš, ružba boja fotelja, umesto da se udaramo nogama u guzice što se uopšte emituje tj pojavljuje jedna takva emisija kada se sve slične gase (ili su se već ugasile). 

Edited by Mil@n

severna koreja, al da kim bude naštm

Boško: Pink je televizija kao što je Žuta kuća bolnica.

Meni ok, skroz...

Ništa specijalno, ali konacno ljudi cute, dok neko prica i ljudi koji ne misle isto pricaju...

Malo li je?

“Dveri baštine antifašističke vrednosti” :Hail: :isuse:

Evo sad je lepo poentirao, objasnio fašističke karakteristike Vučićeve vlasti.

Čemu onda uvodno palamuđenje o tome kako srpski nacionalizam nema veze sa fašizmom?

3 minutes ago, radisa said:

Meni ok, skroz...

Ništa specijalno, ali konacno ljudi cute, dok neko prica i ljudi koji ne misle isto pricaju...

Malo li je?

odlično je

Ne znam sta da mislim, juce mirjana karanovic u magazinu in-u na pinku, danas bosko superstar prvog, toliko cekanog utiska

I jaksic I cvijetin su dosadni, bolje da je zvala sergeja:)