kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) jbt. izgleda ste svi propustili njen uvod @Caligula eno ti gore yt link Edited April 7, 2019 by kud u maglu Simoviću
John Coltrane Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: jbt. izgleda ste svi propustili njen uvod U pravu si 100%, niko ne sluša, samo kenjamo.
InvisibleLight Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Deset minuta, već mi je dosta. Da li je Boškić fašista, naravno da nije, on je samo čovek kome je stalo do svoje zemlje, nacionalista, a nacionalizam je patritizam, dakle ljubav prema domovini, pardon otadžbini. A fašizam nije srpski nacionalizam, Ljotić je iz Slovenije krenuo... Marš bre. Jebale vas porodične vrednosti. +1 bummer
Mil@n Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Gledaću posle, kontam da će brzo da bace na yt jer znaju da im je reach skrnav i ovako.. Tnx, svakako. Edit: u maniru ppproseravanja očekujem tonu stupidnih primjedbi - ne valja to to i to, loš gost, gde ti ženo oblačiš, ružba boja fotelja, umesto da se udaramo nogama u guzice što se uopšte emituje tj pojavljuje jedna takva emisija kada se sve slične gase (ili su se već ugasile). Edited April 7, 2019 by Mil@n
mraki Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Boško: Pink je televizija kao što je Žuta kuća bolnica.
radisa Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Meni ok, skroz... Ništa specijalno, ali konacno ljudi cute, dok neko prica i ljudi koji ne misle isto pricaju... Malo li je?
Weenie Pooh Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Evo sad je lepo poentirao, objasnio fašističke karakteristike Vučićeve vlasti.Čemu onda uvodno palamuđenje o tome kako srpski nacionalizam nema veze sa fašizmom?
renne Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 3 minutes ago, radisa said: Meni ok, skroz... Ništa specijalno, ali konacno ljudi cute, dok neko prica i ljudi koji ne misle isto pricaju... Malo li je? odlično je
InvisibleLight Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Ne znam sta da mislim, juce mirjana karanovic u magazinu in-u na pinku, danas bosko superstar prvog, toliko cekanog utiska I jaksic I cvijetin su dosadni, bolje da je zvala sergeja:)
Recommended Posts