April 7, 20196 yr jbt. izgleda ste svi propustili njen uvod @Caligula eno ti gore yt link Edited April 7, 20196 yr by kud u maglu Simoviću
April 7, 20196 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: jbt. izgleda ste svi propustili njen uvod U pravu si 100%, niko ne sluša, samo kenjamo.
April 7, 20196 yr 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Deset minuta, već mi je dosta. Da li je Boškić fašista, naravno da nije, on je samo čovek kome je stalo do svoje zemlje, nacionalista, a nacionalizam je patritizam, dakle ljubav prema domovini, pardon otadžbini. A fašizam nije srpski nacionalizam, Ljotić je iz Slovenije krenuo... Marš bre. Jebale vas porodične vrednosti. +1 bummer
April 7, 20196 yr 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Gledaću posle, kontam da će brzo da bace na yt jer znaju da im je reach skrnav i ovako.. Tnx, svakako. Edit: u maniru ppproseravanja očekujem tonu stupidnih primjedbi - ne valja to to i to, loš gost, gde ti ženo oblačiš, ružba boja fotelja, umesto da se udaramo nogama u guzice što se uopšte emituje tj pojavljuje jedna takva emisija kada se sve slične gase (ili su se već ugasile). Edited April 7, 20196 yr by Mil@n
April 7, 20196 yr Meni ok, skroz... Ništa specijalno, ali konacno ljudi cute, dok neko prica i ljudi koji ne misle isto pricaju... Malo li je?
April 7, 20196 yr Evo sad je lepo poentirao, objasnio fašističke karakteristike Vučićeve vlasti.Čemu onda uvodno palamuđenje o tome kako srpski nacionalizam nema veze sa fašizmom?
April 7, 20196 yr 3 minutes ago, radisa said: Meni ok, skroz... Ništa specijalno, ali konacno ljudi cute, dok neko prica i ljudi koji ne misle isto pricaju... Malo li je? odlično je
April 7, 20196 yr Ne znam sta da mislim, juce mirjana karanovic u magazinu in-u na pinku, danas bosko superstar prvog, toliko cekanog utiska I jaksic I cvijetin su dosadni, bolje da je zvala sergeja:)