Mil@n Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Može li to da se gleda negde na fucking supernova provajderu, eks kopernikus?
Spirit Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Još nije kasno da aktivirate eon na eon.tv 15 dana besplatno. Može preko kompa može aplikacija. Jednostavna je procedura
Bujodrag Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Ja neću gledati sve dok PPP ne presudi. Jbg, glup sam da bih imao sopstveno samostalno mišljenje, lakše mi je da nadjem neko tudje pa da ga ili podržavam ili mu kontriram.
renne Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Može li to da se gleda negde na fucking supernova provajderu, eks kopernikus?Jok
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 2 minutes ago, Mil@n said: E kad mi treba stream za utisak fucking nedelje...
John Coltrane Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 I sta sad, treba 15minuta da slusam o “pranju” Boska Obradovica?!
mraki Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Just now, Milosh76 said: Mogli su stolice i scenografiju da promene Rekao bih da su namerno iskopirali staru, dobro poznatu.
Weenie Pooh Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Deset minuta, već mi je dosta.Da li je Boškić fašista, naravno da nije, on je samo čovek kome je stalo do svoje zemlje, nacionalista, a nacionalizam je patritizam, dakle ljubav prema domovini, pardon otadžbini. A fašizam nije srpski nacionalizam, Ljotić je iz Slovenije krenuo... Marš bre. Jebale vas porodične vrednosti.
Caligula Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 18 minutes ago, Mil@n said: Može li to da se gleda negde na fucking supernova provajderu, eks kopernikus? Moze kurac pa zato su i pravili supernovu, da zbune ljude
Recommended Posts