Jimmy Kowalski Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Olja bacila hint da je Bujke odbio da bude gost u prvom Utisku..
goofs Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Kažu i da Žeksi Mitrović pokrece slicnu emisiju koja ce ici u istom terminu na pinku. Živ nisam da vidim koju plejadu ameba ce tu da dovlace.
mraki Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Pa komentarisali smo već na drugom topicu. Zvezde prve su bili Čeda i Šešelj.
Jimmy Kowalski Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 1 hour ago, Giggsy said: "Onaj od koga sam najmanje ocekivala?" Moguce. Da, kolega koji ima sve razloge da se pojavi..
goofs Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 1 hour ago, mraki said: Pa komentarisali smo već na drugom topicu. Zvezde prve su bili Čeda i Šešelj. Nista slabije nisam ni ocekivao crni Cedo na kom topiku?
Aleksandar88 Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Odlicno za telece glavudze, glavna fora im je bila Seseljevo -Cedo danas si opet smrkao-, kako inovativno. Jedan glumi hard core nacionalistu, drugi je satro prozapadni. Debela ljiga izgleda kao da ce da pukne koliko se naduo.
mraki Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 20 minutes ago, goofs said: Nista slabije nisam ni ocekivao crni Cedo na kom topiku? Ovde, a imaš nešto i na LDP temi.
John Coltrane Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Jos pola sata Samo da cujem ono "aaaa dobro vece" i mogu da ugasim TV.
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 4 minutes ago, John Coltrane said: Samo da cujem ono "aaaa dobro vece"
pt 2.0 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 11 minutes ago, John Coltrane said: Jos pola sata Samo da cujem ono "aaaa dobro vece" i mogu da ugasim TV. Idem u susedni blok da gledam jer nemam TV. fora sa oljom je, između ostalog, i lična. moje najveće maltretiranje i pretnje otkazom i koješta koincidiralo je sa periodom zabrane utiska. meni je ovo nekako simbol slobode koja će doći. jadna sam, znam.
John Coltrane Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Sta mi pricas ja u busu palio 3G da ne propustim Utisak.Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts