Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Šta fali Đilasu, pa taj dečko je na poslednjim izborima za gradonačelnika pobedio sadašnjeg premijera, zaboravili ste to?

• 9 months later...
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

uuuu

e super nedostajala su mi ta " a da li biste to mogli da predstavite da razume kompletni imbecil , koga su malo pre udarali u glavu i radi na pijaci " pitanja.

to nam fali :)

E, jebiga, a mi mislili kreće nova sezona na B92 ... info

e super nedostajala su mi ta " a da li biste to mogli da predstavite da razume kompletni imbecil , koga su malo pre udarali u glavu i radi na pijaci " pitanja.

to nam fali :)

Srecom, sada imas da gledas Tesku Rec, gde novinar ne postavlja takva pitanja, pa uzivaj. 

Edited by odmor

E, jebiga, a mi mislili kreće nova sezona na B92 ... info

Mozda bi N1 mogao biti utociste ... :unsure:  

a bolja je od Teske reci? Pa nista onda, da joj damo orden ?

vec jesu sve ok....

Lila Radonjić iz "Mreže" kaže da pokušavaju da vrate "Utisak", ali nijedna televizija nije zainteresovana ...

Eto, Olja je imala vrapca u ruci (B92info), a sad joj ostao samo golub na grani ...

a bolja je od Teske reci? Pa nista onda, da joj damo orden ?

dam glavu da si i ti jedan od ovih što nije upao u zamku glasanja za manje zlo. (  :fantom: ovaj što srče je hella)

glasao sam za DSS uvek, sad prvi put necu...

nisam glasao u drugom krugu predsednickih :)

Nego, nisam od onih sto se prave je Kesic smesan ili Andjus normalan zato sto je protiv Vucica

• 4 months later...

negde 1992. godine, gosti Z.Djindjic, N.Arneric i Srdjan Besir

• 5 months later...

Utisak nedelje: V. Seselj, A.Tijanic i M. St. Protic 1997.