Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ako sam ja dobro upucen Olja je placena po ugovoru,nema nikakvih oglasivaca.Tim pre cudi nastojanje da se ovajedinaprofitabilnaemisija skine sa B92

Ono čega se ja sećam je da se u svoje vreme ničim izazvana javljala na telefon u McE i da smo nekoliko puta direktno kontaktirali u vezi oglašavanja u Utisku. Sumnjam da bi je to zanimalo da nije bila plaćana kroz prihod od oglašavanja. Doduše, to su bila mnogo bolja vremena za marketing, pre 7-8 godina, pa ne garantujem da u međuvremenu nije prešla na sigurnije prihodovanje, mada sumnjam. Utisak je posle Dnevnika svakako najveći produkcijski brend i ona još uvek može da napravi ozbiljne pare na televizijama sa nacionalnom frekvencijom - to i jeste razlog zbog čega ie B92Info kao kablovski kanal ne interesuje. 

Drugi je par rukavica ako je televizijama sa nacionalnom frekvencijom neko šapnuo da je izbegavaju, onda će zaista morati da radi za platu.

Posted (edited)

Dragoljub Draza Petrovic u Nedeljniku:

Zasto je vazna Olja Beckovic

Olja_Large.jpg

Zapravo, nema nikoga među nama kome Olja Bećković bar jednom u životu nije išla na živce. U tome, izgleda, i jeste tajna njenog uspeha. I šarma.

Edited by aram
Posted

Saznajemo i da se razgovara o mogućnosti da B92 od programske grupe „Mreža“ otkupi prava na ovaj televizijski format.

Ovo je super informacija, ako bi kupili format onda bi to moglo da se slepi sa Bulevarima pa da bude glasanje za najsmešnije i najblesavije utiske nedelje  :thumbsup:

Dosta više tog mračnjaštva i kritizerstva iz toplih fotelja da ništa u državi nije kako treba, kad svi znaju koliko nam se vlade trude da nam bude svakog dana sve bolje i bolje.... Oće breeee ovaj naaaaarod da se malo proveseli i zabavi  :s_d:

Čudi me da se niko nije setio da kupi i format "Od trača do istine", pa da se ralizuje u saradnji sa svetim trojcem istraživačkog novinarstva Kurir-Informer-Svet!

Posted (edited)

potpuno je van teme, ali. da ne zna neko ko je nedeljniku uradio dizajn web portala?

aeneamedia.com

a valjaju li te novine uopste cemu?

Edited by aram
Posted

potpuno je van teme, ali. da ne zna neko ko je nedeljniku uradio dizajn web portala?

Super izgleda, jako mi se dopada, ali je u praksi onoliko skrolovanje preveliki rizik da se do nekih sadržaja nikada ne stigne.

Posted (edited)

to je odbaceni newsweek-ov dizajn

https://www.behance.net/gallery/15371721/Newsweek

edit, inace da, odlican (mada primjereniji za drugaciji sadrzaj), valjda najserovaniji dizajn magazina po webdesign blogovima i showcase-ovima u posljednjih godinu, ili makar ejdan od

Edited by morgana
Posted (edited)

pa jebenga. zdravorazumski, copyright ne bi trebalo da dozvoljava da dizajnerka od onoga napravi template i prodaje ga. tako da vjerovatno nije to nego kopija.

da je sluzio kao uzor, bilo bi ok. mnogima je uzor. trebalo se ipak zaustaviti na vrijeme.

izvinjavam se za trol.

Edited by morgana
Posted

dakle

i cije su? pa da odlucim dal da javljam autorki da ih tuzi ili ne :D

Posted (edited)

Nedeljnik će odgovore na Prustov upitnik predstaviti kao ekskluzivni intervju, ispovest čak, ako im tako odgovara.

Ima i pokoji solidan tekst, ali se prvo moraš izboriti sa četničkim mrljavljenjem a la PUX, zbrzanim i često trivijalnim rantovima Mihaila Medenice i, dabome, posvemašnjom malogradjanskom memlom koju širi urednik Veljko Lalić, prvi glas potuljene Srbije.

Edited by Грешни Василије
Posted

Ovo je super informacija, ako bi kupili format onda bi to moglo da se slepi sa Bulevarima pa da bude glasanje za najsmešnije i najblesavije utiske nedelje  :thumbsup:

Dosta više tog mračnjaštva i kritizerstva iz toplih fotelja da ništa u državi nije kako treba, kad svi znaju koliko nam se vlade trude da nam bude svakog dana sve bolje i bolje.... Oće breeee ovaj naaaaarod da se malo proveseli i zabavi  :s_d:

Čudi me da se niko nije setio da kupi i format "Od trača do istine", pa da se ralizuje u saradnji sa svetim trojcem istraživačkog novinarstva Kurir-Informer-Svet!

A umeto Leonarda Koena

Posted (edited)

aeneamedia.com

Đubre kakvog nema. Nešto između Cvijanovićevog Standarda i Blic News-a, sa prepoznatljivo desničarskim spinom, pa ti vidi.

Edited by Turnbull