Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ja mislim da će on da palamudi, a ona da se povuče, tj relativno dosadno.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ja mislim da će on da palamudi, a ona da se povuče, tj relativno dosadno.

U tom slučaju će biti jasno da je emisija bebopromotivne prirode, namerno ili ne. 

To si mogao odmah da napises.Nemam nameru da te ubedjujem da nisi u pravu posto vidim da sve znas.Zaista nemam nameru da se raspravljam dalje.

ne znam ja sve, ali je ocigledno da ne znas nista ni ti, sto ti nije smetalo da opljunes onako muski i junacki. samo nastavi, ne daj se ometati...

edit:

reci simovicu, sto se stidis :D

Edited by aram

nešto sam trabunjao o integritetu bećkovićeve

Videcemo sutra uvece ko je bio u pravu...samo me nervira kad neko krene neku pricu a onda nista ne kaze.IIi reci ili cuti

dobrodošao na forum

nijemojedapričamotome

nije ni lose ime za jedan ..tja...forum

veliko razočarenje ...

Не можеш се разочарати ако ниси био очаран.

Odlično je počelo, pre Utiska je bio Van Damov film Kiborg verovatno po želji i izboru samog gosta.... pošto smo ovde saznali od saradnice da se on ničega i nikoga ne plaši, isto ko Dan Van  :misko:

Vreme je za Bebu!

Molim PbP.

Ko je gost u Teškoj reči? 

Verovatno neki prebitan lik, tipa onaj krtica iz Simpsonovih. 

Pa što ne gledaš?

Beba se žali na tabloidnost! :lolol: