Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Nisam video i ne zanima me priča koja mora biti obrisana na diskusionom forumu. Ta priča je za kafanu.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

On 28. 6. 2014. at 14:57, aram said:

ja video i razumem zasto si obrisao - jer nema nikakve veze sa ovim sto si pisao do sada:

E sad ću da ponovim dakle. Usluge su iste. Držanje glave iznad vode u ovakvoj situaciji u medijima.

A šta ste vi mislili da se doturaju koverte ispod stola ?

Obrisao sam jer sam shvatio je nepotrebno ubeđivanje nekoga ko ima formirano mišljenje. Što je ok...

Послато тетејцем

Edited by Frank Pembleton

Hoćeš da kažeš da će Olja štedeti Bebu, a ako ga ne bude štedela već napadala to je znak da se igra dvostruka igra?

On 28. 6. 2014. at 15:07, bergasa19 said:

Hoćeš da kažeš da će Olja štedeti Bebu, a ako ga ne bude štedela već napadala to je znak da se igra dvostruka igra?

Puštanje nekoga da solo gostuje u emisiji koja je poznata po više gostiju je usluga već..

Послато тетејцем

Zašto je usluga? Šta ako krene diskreditivanje? Hoće li i to biti usluga?

On 28. 6. 2014. at 15:16, bergasa19 said:

Zašto je usluga? Šta ako krene diskreditivanje? Hoće li i to biti usluga?

Pa kad postaviš uslov da budeš sam umesto sa još dvojicom smanjuješ mogućnost da te tovare još dvojica + imaš više vremena da pričaš.

Послато тетејцем

Pa i nije baš tako. Tako je u teškoj reči.

Edited by bergasa19

nemam ja sta da mislim, ono sto si ti napisao je jasno - placeni termin, svinjarija i tako to. i ne samo da je jasno, nego je i jadno.

On 28. 6. 2014. at 15:25, bergasa19 said:

Pa i nije baš tako. Tako je u teškoj reči.

Znaci to je isto?

Послато тетејцем

On 28. 6. 2014. at 15:32, Frank Pembleton said:

Znaci to je isto?

Послато тетејцем

Potrudi se da ne čitaš moj post kao post u bezvazdušnom prostoru.

On 28. 6. 2014. at 15:31, aram said:

nemam ja sta da mislim, ono sto si ti napisao je jasno - placeni termin, svinjarija i tako to. i ne samo da je jasno, nego je i jadno.

To si mogao odmah da napises.Nemam nameru da te ubedjujem da nisi u pravu posto vidim da sve znas.Zaista nemam nameru da se raspravljam dalje.

On 28. 6. 2014. at 15:34, bergasa19 said:

Potrudi se da ne čitaš moj post kao post u bezvazdušnom prostoru.

Nisam odoleo ali poredjenje TR sa UN je veeliki kompliment za onog zvalavog.

On 28. 6. 2014. at 15:38, Frank Pembleton said:

Nisam odoleo ali poredjenje TR sa UN je veeliki kompliment za onog zvalavog.

Nije to poredjenje u smislu kako ga ti doživljavaš.

Edited by bergasa19

...

Edited by kud u maglu Simoviću

Verujem da je Olja svesna koliko je teško voditi razgovor sa ljudima koji nisu ograničeni ama baš nikakvim skrupulama. Nemaju oštrih uglova savesti i zato  uspešno klize  kroz sadržaje pred kojima svaka iole obzirna osoba, nezavisno od inteligencije i iskustva, zastane. Moguće je da je, umesto da prepusti drugim gostima da donekle amortizuju atmosferu, odlučila da prihvati izazov i fokusira se na Bebu.

edit: nezavisno od integriteta, to je svojevrstan profesionalni izazov

Edited by Notorious