Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Nisam video i ne zanima me priča koja mora biti obrisana na diskusionom forumu. Ta priča je za kafanu.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

ja video i razumem zasto si obrisao - jer nema nikakve veze sa ovim sto si pisao do sada:

E sad ću da ponovim dakle. Usluge su iste. Držanje glave iznad vode u ovakvoj situaciji u medijima.

A šta ste vi mislili da se doturaju koverte ispod stola ?

Obrisao sam jer sam shvatio je nepotrebno ubeđivanje nekoga ko ima formirano mišljenje. Što je ok...

Послато тетејцем

Edited by Frank Pembleton

Hoćeš da kažeš da će Olja štedeti Bebu, a ako ga ne bude štedela već napadala to je znak da se igra dvostruka igra?

Hoćeš da kažeš da će Olja štedeti Bebu, a ako ga ne bude štedela već napadala to je znak da se igra dvostruka igra?

Puštanje nekoga da solo gostuje u emisiji koja je poznata po više gostiju je usluga već..

Послато тетејцем

Zašto je usluga? Šta ako krene diskreditivanje? Hoće li i to biti usluga?

Zašto je usluga? Šta ako krene diskreditivanje? Hoće li i to biti usluga?

Pa kad postaviš uslov da budeš sam umesto sa još dvojicom smanjuješ mogućnost da te tovare još dvojica + imaš više vremena da pričaš.

Послато тетејцем

Pa i nije baš tako. Tako je u teškoj reči.

Edited by bergasa19

nemam ja sta da mislim, ono sto si ti napisao je jasno - placeni termin, svinjarija i tako to. i ne samo da je jasno, nego je i jadno.

Pa i nije baš tako. Tako je u teškoj reči.

Znaci to je isto?

Послато тетејцем

Znaci to je isto?

Послато тетејцем

Potrudi se da ne čitaš moj post kao post u bezvazdušnom prostoru.

nemam ja sta da mislim, ono sto si ti napisao je jasno - placeni termin, svinjarija i tako to. i ne samo da je jasno, nego je i jadno.

To si mogao odmah da napises.Nemam nameru da te ubedjujem da nisi u pravu posto vidim da sve znas.Zaista nemam nameru da se raspravljam dalje.

Potrudi se da ne čitaš moj post kao post u bezvazdušnom prostoru.

Nisam odoleo ali poredjenje TR sa UN je veeliki kompliment za onog zvalavog.

Nisam odoleo ali poredjenje TR sa UN je veeliki kompliment za onog zvalavog.

Nije to poredjenje u smislu kako ga ti doživljavaš.

Edited by bergasa19

...

Edited by kud u maglu Simoviću

Verujem da je Olja svesna koliko je teško voditi razgovor sa ljudima koji nisu ograničeni ama baš nikakvim skrupulama. Nemaju oštrih uglova savesti i zato  uspešno klize  kroz sadržaje pred kojima svaka iole obzirna osoba, nezavisno od inteligencije i iskustva, zastane. Moguće je da je, umesto da prepusti drugim gostima da donekle amortizuju atmosferu, odlučila da prihvati izazov i fokusira se na Bebu.

edit: nezavisno od integriteta, to je svojevrstan profesionalni izazov

Edited by Notorious