June 14, 201410 yr "Poštovana gospođo Bećković,pre svega, ostajem u Londonu jos par dana, pa je to razlog što ne mogu kod Vas u emisiju. Vucicevic najavio da ce gostovati kod njega u Teskoj reci, u nedelju u 21:05.
June 15, 201410 yr Možda dr dr Mića gostuje kod DJV putem linka. da, iz sigurne kuce za posrnule doktorante
June 15, 201410 yr Milanovic je odlican pisac. Nadam se da je dobar i u verbalnoj komunikaciji. Ako ne grešim, bio je u poslednjem Peščaniku, pa možeš da oslušneš. Meni se činilo da je sascim korektan. Elem, drugari, šta gledamo večeras? UN ili TR? Ovo prvo je verovatno bitnije, ali ovo drugo će biti veći cirkus :)
June 15, 201410 yr je l ima neki link da se preti preko neta? priti pliz. očigledno je da si akademski građanin
June 15, 201410 yr je l ima neki link da se preti preko neta? priti pliz. Ja ću na ovaj potok: http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/ verovatno ima i boljih-
June 15, 201410 yr ne gledam ja te gluposti imam mudrija posla najbolji link mi je pbp na ppp lepo iščitam best of ujutro uz kafu i kažem si jebote koji si car tajm menadžmenta