Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

meni je stojiljkovic uvek zanimljiv zbog stajlinga. otprilike, ruski plemic na odmoru.

Trebao si da ga slušaš kod Roganovića par dana ranije. Tamo je bio na odmoru između dva vinjaka.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Naravno da ce oboriti rekord a onda ce ga za par nedelja Coki potuci tako sto ce na prazno okretati piplmetre...

A bas sam se pitao, otkud prvi predlog da bude KKCZT. To je ustvari bila navlakusa za Duleta da dodje i da joj objasni kako bi i KKP trebalo da bude nekad predlog broj 1.

Ah! Najveci sin nasih naroda i narodnosti u Utisku! Juhuuu!

sada ce, nakon pomirenja i vecere uz vino, to biti razgovor dva prijatelja.

Edited by Takeshi

Auh kakav će pomor ovdje nastati. Bez 5-6 banova ovo neće proći. Uhapsite Kima i još par južual saspekta prije emisije. 

Moderacija ce morati angazovati i rezervni sastav da odrzi red

Auh kakav će pomor ovdje nastati. Bez 5-6 banova ovo neće proći. Uhapsite Kima i još par južual saspekta prije emisije.

Kao u filmu "Tri karte za Holivud"..preventivno pokupiti rizicne zbog radi "telefonskog poziva" u stanici.

Poslednja stvar koja je univerzumu potrebna su dva sata zajednickog nastupa ove dvojice. Izginuce neko dok se zavrse sezone .

čekajte, još ne vidim da je ćoki prihvatio. a nešto i ne verujem da će...

Ma hoce sto posto.

:jerry:

Ma hoce sto posto.

Juče na Pinku rekao da neće, da može samo da gostuje kod Vučićevića

Lazes?! :D Slican se slicnom raduje.

Nadam se da ce se neko javiti i reci obojici da crknu i puse kurac, nebitno kojim redom. Covece, ljudi gladuju i sve se raspada, a oni nemaju nista pametnije nego da se nadgornjavaju ko ima veci qrac i ovi zaposleni po tzv. novinama ili takozvanijim medijima ih cak ozbiljno shvataju i prenose.

Lazes?! :D Slican se slicnom raduje.

Sad sam hteo to da napišem, ali doslovce.

Edited by Turnbull