March 30, 201411 yr Srbija, na primer, ima i Savet za borbu protiv korupcije i Agenciju za borbu protiv korupcije. Kako su ta dva budžetska korisnika podelila polje delovanja i ingerencija?
March 30, 201411 yr Aj nek neko jos opljuje megatrend pored ovakvoh svrsenih studenata najtezeg fakulteta..
March 30, 201411 yr Aj nek neko jos opljuje megatrend pored ovakvoh svrsenih studenata najtezeg fakulteta.. +1
March 30, 201411 yr profesor vec nekoliko puta u pravom trenutku sjebe diskusiju, odvuce je na medvede i leptirove?! i olja ga pusta ..
March 30, 201411 yr Moja baba je govorila "ne veruj coveku sa malim sakama i tankim ustima". Ovaj izgleda kao ljudski guster! :o
March 30, 201411 yr profesor vec nekoliko puta u pravom trenutku sjebe diskusiju, odvuce je na medvede i leptirove?! i olja ga pusta .. Plus dozvoljava da vredja ovaj urs pacov.
March 30, 201411 yr kakav ološ jaše ovu zemlju 25 godina, bog te jebo. ja sam ostao bez reci... potpuno nestvarno
March 30, 201411 yr profesor vec nekoliko puta u pravom trenutku sjebe diskusiju, odvuce je na medvede i leptirove?! i olja ga pusta .. JER MI SMO PROFESOOOOOORIIIII!