March 30, 201411 yr Taj simpatični aparatčić je ponovio oko ugovora, eto mala plata pa se dovijali, i voditeljka pita praktično "je l vi to nas sve zajebavate" i ovaj se malo zbunio ali evo ga, vraća se...
March 30, 201411 yr Taj simpatični aparatčić je ponovio oko ugovora, eto mala plata pa se dovijali, i voditeljka pita praktično "je l vi to nas sve zajebavate" i ovaj se malo zbunio ali evo ga, vraća se... bukvalno je popizdela profesor je inace... nemam pojma... ja jos nisam skapirao sta on radi, a pitala ga je jedno 5 puta
March 30, 201411 yr Sta radi ovaj prodesor? Na stranu koga/cega ovo prducka? covek je neki djavo u agenciji za korupciju
March 30, 201411 yr haha al ga je spustio sa radnim iskustvom i upravnim odborima u JATu i Kolubari haha Al ovaj je zavrsio najtezi fakultet u zemlji Edited March 30, 201411 yr by Далибор
March 30, 201411 yr ja sam zavrsio najtezi fakultet u zemlji mene je sramota sada sto imam istu diplomu :(
March 30, 201411 yr E moj Cuckovicu, razneo te je u paramparcad. Tebe, sa najtezim faksom u zemlji.. Stoiljikovic ocekivano nikakav. Radulovic do tancina poznaje drzavni budzet i mahinacije sa istim. Edited March 30, 201411 yr by Yoda
March 30, 201411 yr Znači, i ovaj Stojiljković je budžetlija! Po čemu je on bolji od Čučkovića i ostale URS-ovske ekipe? A Radule mora da bude zreliji i tolerantniji, da prihvati da se neko ne slaže sa njim ... Edited March 30, 201411 yr by stoka
March 30, 201411 yr ja sam zavrsio najtezi fakultet u zemlji mene je sramota sada sto imam istu diplomu :( A pri tom je Radulovic zavrsio isto