Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

ako me se vučić seti-seti, ako ne-nikom ništa, moja je dužnost bila da se nametnem...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

what? sta prica ovaj prokic???

Pa, evo obasnio Tičer - ako ga se sete, sete...

jel njega chadda bas gadno izjebo nesto?  :huh:

Pa mislim, who cares. Kakvo je pa to opravdanje.

Sjajna emisija, Vučićeva popularnost biće okrnjena posle ove emisije ...

A zašto ova ekipa oko NSPM-a (Vukadin, Antonić) gaji toliki hejt prema Aleku? Nije bilo nekih obećanih para, sponzorisanja ...? A Pera Luković, znači, dobio pare ... 

Pa ako je Vucic poslusnik onda da se ne brinemo? Kakve su im ovo sad analize? Ovo je na nivou tabloida!

pa Prokić već duže vreme ovako nastupa, čak i mnogo gore - pre neku nedelju kod Sarape je bio potpuno neslušljiv, nivo ispod svakog nivoa.... 

Antonić je odličan kad je ljut i trezan ...

Antonić je odličan kad je ljut i trezan ...

ja sam ovo Antonićevo pijanstvo našao još jedino na e-novinama. je li to uopšte istina ili je urbana legenda?

Auuuu. Prokić je... ovo je neopisivo.

Opa, Antonić hvali Titovo vreme :lolol:

Edited by Syme

ja sam ovo Antonićevo pijanstvo našao još jedino na e-novinama. je li to uopšte istina ili je urbana legenda?

Ja za to prvi put čujem. Nikada, ni uživo ni na TV-u nisam stekao utisak da je išta osim trezan. Zvuči mi kao presna izmišljotina.

Edited by Syme

Ja za to prvi put čujem. Nikada, ni uživo ni na TV-u nisam stekao utisak da je išta osim trezan. Zvuči mi kao presna izmišljotina.

+1. Antonic deluje kao surovi profesionalac.