Turnbull Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Dobro, ovo drndanje DSS-a za rušenje Đilasa je već okej. Okej, i ovo sad za neutralnost i ekonomsku nezavisnost je malo bolje.
Singer Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Prelazim na meet the russians na fox life - premijera!
Turnbull Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Pametno. Ovo je užasno glupo i ustvari izgleda kao kampanja ne za prošle, nego za pretpošle izbore. Rat oko teme koja je stavljena ad acta, jbt. Evo, sad i Olja to pimretila.
Sludge Factory Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ne postoji gmaz iz DSS-a koji me vise nervira od bivseg ambasadora Vladete Jankovica. Vajni univerzitetski profesor, intelektualac, a najprizemniji arogant prick.
Turnbull Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) Arogant prick, ne arogant prick ali naterao je sve da pričaju o njegovoj jedinoj temi. Što reko Čerčil - fanatik je onaj koji ne može da promeni mišljenje a neće da promeni temu. Kako se zovu ovi koji mu udovoljavaju, tema je za razmišljanje. Inače, ne znam da li je Olja namerno dovela troje ne-SNS-ovaca u emsiju, ali ovo je kombinacija kao da je Vučić smislio - njega usput pomenu a sve vreme se kolju između sebe. Edited February 23, 2014 by Syme
Sludge Factory Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Arogant prick, ne arogant prick ali naterao je sve da pričaju o njegovoj jedinoj temi. Što reko Čerčil - fanatik je onaj koji ne može da promeni mišljenje a neće da promeni temu. Kako se zovu ovi koji mu udovoljavaju, tema je za razmišljanje. Inače, ne znam da li je Olja namerno dovela troje ne-SNS-ovaca u emsiju, ali ovo je kombinacija kao da je Vučić smislio - njega usput pomenu a sve vreme se kolju između sebe. Ne govorim o nesposobnosti ostalih ucesnika u emisiji, vec o njemu, onako, generalno.
Turnbull Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Janković ima posebne navike, jebiga, treba mu više para, to je sociološka činjenica. Kakav razmaženi smrad.
Turnbull Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ne govorim o nesposobnosti ostalih ucesnika u emisiji, vec o njemu, onako, generalno. Upravo se potvrdilo da si sasvim u pravu :)
Papovac Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Janković ima posebne navike, jebiga, treba mu više para, to je sociološka činjenica. Kakav razmaženi smrad. samo sam to cuo i smucilo mi se
ficfiric Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ljave: - Bice zaposleno,... mil... - Nemojte milion - ...mmm... pedeset - Pedeset? - Hiljadu pedeset ljudi
akibono Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Dinkara Čarapan - opet pobedijo :0.6: gde bre idu ove Dinkićeve 'reklame', ovo samo u Utisku vidim...
stoka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) Nije loša emisija, onako, pitka je. Mali odmor od nazadnjačkih zombija. Čak se i njihovi botovi ne javljaju da glasaju ... Vladeta je dobar jer argumentovano upozorava na stvaranje novog kulta ličnosti ... Slavica je priglupi partijski vojnik, dok je Šule elokventan i duhovit kao i obično ... Edited February 23, 2014 by stoka
Budja Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Arogant prick, ne arogant prick ali naterao je sve da pričaju o njegovoj jedinoj temi. Što reko Čerčil - fanatik je onaj koji ne može da promeni mišljenje a neće da promeni temu. Kako se zovu ovi koji mu udovoljavaju, tema je za razmišljanje. Inače, ne znam da li je Olja namerno dovela troje ne-SNS-ovaca u emsiju, ali ovo je kombinacija kao da je Vučić smislio - njega usput pomenu a sve vreme se kolju između sebe. Eh, sad, tema EU jeste aktuelna bas zbog dogadjanja u Ukrajini. I nece biti stavljena ad acta dok god u tom pogledu postoji neizvesnost da li nas hoce ili ne. To tema jeste. Sa druge strane, sta bi pricali Vucicu: nisi ti doveo investicije nego ja, a ja bih jos vise i tako... Nema DS nista tu da trazi. Zato, svako sa svoje strane, i jesu najefektivnija opozicija whistleblower/bloger/neoliberal i DSS. Jer imaju jasan, iako suzen, stav. Ostali ga nemaju.
Recommended Posts